tromaktiko: Σχετικά με: "Τα πράγματα δε πάνε καλά"

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Σχετικά με: "Τα πράγματα δε πάνε καλά"



Θα σου απαντήσω αφού πρώτα σου πώ κάτι άλλο. (Αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_3772.html ). Εστω ότι για λόγους ανεργίας έμπαινες στην αστυνομία. Και επειδή εκείνη τη χρονιά που αποφοιτούσες είχαν ανάγκη από δύναμη στα ΜΑΤ, σε πήγαιναν εκεί. Θα χτυπούσες τον κόσμο στο Σύνταγμα? Νομίζεις ότι ο άλλος ξεκινάει από το σπίτι του λέγοντας ''ωραία θα ρίξω ξύλο σήμερα''? Δεν έχει τιποτα καλύτερο να κάνει από αυτό πιστεύεις? Ξαναλέω, λάθη έχουν γίνει και θα γίνονται. Και από αστυνομικούς και από χειρούργους και από δικαστές και από όλους. Και πρέπει να σου πω ότι ένας αστυνομικός έχει μια κάποια ''εξουσία'' στα χέρια του από την ηλικία των 18! Μεγαλώνει με αυτό και όπως λένε οι νεόπλουτοι είναι χειρότεροι, από τους από πριν, πλούσιους... Κλείνει αυτό.

Όσο για το ότι δεν αγκαλιάζουν αυτούς στο Σύνταγμα, πρέπει να σου πω ότι ΕΚΤΟΣ Υπηρεσίας πάνε πολλοί!! (ήμουν και εγώ εκεί..)

Το άλλο που έθεσε. Γτ δεν σπάνε να μπει ο κόσμος στη Βουλή. Όταν ήμουν στα ΜΑΤ υποστήριζα κάτι τέτοιο σε συνομιλία με συναδέλφους μου και ένας μου είπε: ξέρεις τι θα γίνει αν καεί η Βουλή? Τι χάος θα επικρατήσει? Τι κόσμος θα ποδοπατηθεί? Ηλικιωμένοι, παιδιά, γυναίκες και στη συνέχεια στους δρόμους (σε κάθε γωνία) πλιάτσικα διαρρήξεις θα' ναι σαν να ξεκίνησε πόλεμος δεν είναι αστείο. Κάποιος θα είναι σε ασθενοφόρο εκείνη την ώρα που θα γίνεται χαμός που κάθε λεπτό για αυτόν κοστίζει. Νομίζεις είναι καλή λύση αυτό?
Θα μου πεις βέβαια και ποιά είναι λύση? Δε ξέρω να σου απαντήσω, αλλά αυτή δεν είναι...
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!