tromaktiko: Έλληνες.. Καλυτέρα μιας ώρας ελεύθερη ζωή..παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Έλληνες.. Καλυτέρα μιας ώρας ελεύθερη ζωή..παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή



Έλληνες. ανοίξτε τα μυαλά σας. μην εθελοτυφλείτε...
Μην «φτιάχνετε» εχθρούς αγνοώντας δίνοντας χώρο στους πραγματικούς εχθρούς (όχι απλά της χώρας αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας) τους κυνηγούς του πλούτου!

Αυτή την στιγμή μας έχουν πείσει, ότι οι κερδοσκόποι θέλουν να πάρουν χρήματα από την Ελλάδα .ότι θέλουν να κλέψουν τους Έλληνες. Αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο αυτό. Αυτό που εγώ βλέπω και καταλαβαίνω (γιατί όλα αυτά που γράφω είναι Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ), είναι ότι οι κερδοσκόποι χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να απομυζήσουν χρήματα από όλους τους φορολογούμενους πολίτες που κατοικούν σε χώρες που έχουν σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και ίσως και το ΔΝΤ (που εμπλέκει και τους αμερικανούς φορολογούμενους). Γιατί τα δάνεια «βοηθείας» που μας δίνουν, δεν τα βάζουν από την τσέπη τους οι κυβερνώντες, αλλά τα «κλέβουν» από τους πολίτες της χώρας του!!!

Η Ελλάδα χρησιμοποιείτε σαν εξιλαστήριο θύμα.. παίρνουν τα λεφτά των ξένων φορολογούμενων, με την δικαιολογία ότι τα δίνουν στην Ελλάδα και τα δίνουν κατευθείαν στις Τράπεζες και στους δανειστές. Γιατί λεφτά στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει ή τουλάχιστον δεν έχουν αξιοποιηθεί, από την υποτιθέμενη «βοήθεια». Που είναι οι επενδύσεις.η μόνη εξαγωγή που κάνουμε είναι σε χρήματα!!!

Η απομύζηση των ευρωπαίων φορολογούμενων για το «χατίρι» της Ελλάδας, έχει σαν αποτέλεσμα όλοι οι ξένοι να αρχίσουν να μας αντιπαθούν, (ενώ στην πραγματικότητα είναι τα ίδια θύματα όπως εμείς!!!). Και στο τέλος αφού μας τα πάρουν όλα (γιατί εννοείτε ότι δεν μας χρησιμοποιούν μόνο για «εικόνα» και θύμα. η απληστία τους είναι μεγάλη- και εννοείτε ότι μας ξεζουμίζουν όσο μπορούν και θα το κάνουν όσο έχουν κάτι να πάρουν) τότε θα απομείνουμε αποδυναμωμένοι και με πολλούς εχθρούς, αβέβαιοι για το τι το μέλλον θα μας φέρει.

Έλληνες ανοίξτε τα μυαλά σας, πάψτε να πιστεύετε ότι σας λένε, μην τους αφήνετε να εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα σας και να σας οδηγούν πάντα εκεί που θέλουν, μπλέκοντας σας σε «εμφύλιους» καυγάδες. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. τους πολιτικούς δεν τους φοβέρισαν οι «αγανακτισμένοι» οι κάποιοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ το κατάφεραν αυτό, που συμπεριφέρθηκαν στα «ζώα» όπως τους αξίζει!

ΕΛΛΗΝΕΣ «ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ» ποια θέλετε να είναι η μοίρα σας.. Σας αρέσει μωρέ κάθε λίγο και λιγάκι, κάποιος που τρώει με χρυσά κουτάλια να σας απειλεί και να σας λέει πως δεν θα σας πληρώσει, να οδηγεί εσάς και τα παιδιά σας στην μιζέρια και στην πείνα (?) και με τις απειλές να σας κρατάει με το κεφάλι σκυμμένο?

ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ..ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ..

Το ξεχάσατε αυτό Έλληνες?

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!