tromaktiko: Απάντηση στο προτεραιότητα στους ξεχωριστούς ανθρώπους και όχι στους ξεχωριστούς αγώνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο προτεραιότητα στους ξεχωριστούς ανθρώπους και όχι στους ξεχωριστούς αγώνες



Αγαπητέ αναγνώστη θα συμφωνήσω μαζί σου! Είμαι αναπληρώτρια ειδικής αγωγής έδω και 8 χρόνια...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_8290.html
Το κράτος αν και ανήγγειλε την διεξαγωγή διαγωνισμού ΑΣΕΠ για εμάς, μετά απο μια δεκαετία , τον ακύρωσε λόγω έλλειψης χρημάτων! Αυτο σημαίνει πως τα περισσότερα παιδιά θα αρχίσουν το σχολείο τους το Νοέμβρη μέχρι να μας καλέσουν δηλαδή, άλλα θα παραμείνουν στο σπίτι τους και άλλα θα έχουν άσχετους δασκάλους , χωρις καμία γνώση και εμπειρια πάνω στην ειδική αγωγή΄, μόνο και μόνο γιατί τους πληρώνει το ΕΣΠΑ και τους έρχεται πιο φθηνά! Συγχρόνως τα τμήματα ένταξης και τα ειδικά σχολεία δεν έχουν ούτε μαρκαδόρους , όχι εξειδικευμένο εποπτικο υλικό για να δουλέψουμε! Αναγκαζόμαστε όσο είναι δυνατό να αγοράζουμε εμείς και οι γονείς υλικά! Επιπλέον φέτος όλες οι μαμάδες ήταν απελπισμένες γιατί τους έκοψαν απο τα ταμεία τις θεραπείες που έκαναν έξω!
Μέσα σε αυτό το χάος λοιπόν που επικρατεί και ενώ τα άτομα με ειδικλες ανάγκες δεν έχουν ουτε την απαραίτητη και σωστ΄η εκπαίδευση που είναι ένα απο τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτοί οι "κύριοι" διαθέτουν 7 εκατομμύρια ευρώ!!!!για αγώνες!!! Είμαι έξαλλη και αναρωτιέμαι εκεί μέσα ένας νοήμων άνθρωπος δεν υπάρχει? Να σκεφτεί πως αρχικά θα πρέπει να φροντίσουμε τα παιδιά αυτά να έχουν τις θεραπείες τους και τα βοηθήματα που χρειάζονται και στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίσουμε για αυτούς τους δόλιους τους δασκάλους τους που κοντεύουν 10 χρόνια αδιόριστοι ώστε να έχουν τα παιδιά αυτά τη σωστή εκπαίδευση που είναι το βασικότερο για τη μετέπειτα εξέλιξη τους!
Τόσο πολύ μυαλό θέλει Θεέ μου??? Όχι δε νομίζω! Απλά κάποια εκατομμύρια ευρώ απο αυτά θα πάνε στις τσέπες κάποιων "ευαίσθητων" ανθρώπων απο αυτούς με τα κοστούμια , κάποια μίζα θα πάρουν και απο την coca cola για να διαφημιστεί και η κοροιδία συνεχίζεται και τα παιδιά, οι οικογένειες τους και οι δάσκαλοι τους συνεχίζουν να ανεβαίνουν το γολγοθα τους χωρίς καμία βοήθεια λόγω έλλειψης χρημάτων!
ΠΑΡΑΛΟΓΟ?
Δεν απαντάει κανείς! Άρα λογικό

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!