tromaktiko: Οι Κατάρες μας θα σας πιάσουν

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Οι Κατάρες μας θα σας πιάσουν



Συγχαρητήρια στους Βουλευτές μας που πριν λίγες μέρες ήταν εναντίων και μόλις πήρανε την καρέκλα - όπως συμβαίνει χρόνια τώρα σ'αυτή την χώρα...
Τα ξεχάσανε όλα και δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης. Φυσικά θα ψηφίσουν και το μεσοπρόθεσμο μετα. Φυσικά και σε 1-2 χρόνια θα συμφωνήσουν πάλι πως χρειάζονται ξανά νέες περικοπές. Φυσικά και όταν πάρουν εντολή θα οδηγήσουν στην συνέχεια την χώρα στην πρώχευση και θα μοιράσουν τα κομμάτια της στους δανειστ! ές μας και στους γειτονές μας (βλέπε Θράκη , Μακεδονία , νησια )
Ευχαριστούμε που σε κάθε προεκλογική περίοδο φροντίζατε να μας ενημερώνεται για το τι θα κάνετε για το καλό του τόπου , όταν θα έρθετε στην εξουσία ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!
Ποτέ όμως δεν θυμάμαι να μας ενημέρωσε κανείς για τα δάνεια που πέρνατε , ούτε για το πού πηγαίναν τα λεφτά.
Ποτέ δεν ρώτησε κανείς εάν θέλαμε να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε , η αν προτιμούσαμε να κάναμε έναν ορθολογισμό χρόνια πρίν. Και δεν μιλάμε για την ληστρική επιδρομή που κάνετε τώρα.
Το Φ.Π.Α. εσεις το φέρατε επί Αντρέα κανένας όμως δεν μελέτησε πως θα εισέπρατε το κράτος αυτα τα χρήματα. Ξαφνικά σας φταίει μόνο αυτός που δεν το αποδίδει
Φτιάξατε ένα άδικο κράτος για τον Έλληνα και 'ερχεστε τώρα να τον κατηγορείτε ότι δεν ήταν έντιμος απένταντι στο κράτος του. Ο Ελληνας απλά προσαρμόστηκε σάυτό που έβλεπε σε εσας.
Εναλλάσεστε δυό κόμματα στην εξουσία χρόνια τώρα κατηγορώντας ο ένας τον άλλο αλλά κανένας σας δεν μπήκε φυλακή.
Να σας πώ εγώ που θα βρείτε τα λεφτά :
Πρώτα από όλα να δημευτεί η περιουσία όλων των βουλευτών των 2 κομμάτων από την μεταπολίτευση και μετα.
Δεν μας απασχολέι εαν φάγανε όλοι η όχι , ούτως η άλλως εσείς βάζετε έκτακτους φόρους σε όλους με την ίδια λογική
Να βάλετε έκτακτη μεγάλη εισφορά σε όλες τις ιδιωτικές εταιρείες που χρόνια τώρα "τρώνε" ελληνικό χρήμα με τις υπερτιμολογήσεις ( Υγεία , 'Αμυνα , Κατεσκευαστικές κτλπ.)
Αυτοί που τα έφαγαν να πληρώσουν και το χρέος
Όσο αναφορά εμένα καθώς και πολλούς άλλους Έλληνες που είμασταν πάντοτε συνεπείς περιμένουμε ακόμη το μερίδιό μας από αυτα που "ΜΑΖΙ ΦΑΓΑΜΕ !!"
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Ειμαι σιγουρη ότι δεν πιστεύετε στον Θεό , γιατί εαν πιστεύατε δεν θα κάνατε όλα αυτά που κάνατε στην χώρα μας , όμως να θυμάστε ότι οι κατάρες της γιαγιάς που το παιδί της έμεινε άνεργο και δεν έχει να ταϊσει το εγγόνι της , οι κατάρες αυτών που καταλήγουν στην αυτοκτονία κάθε μέρα από το οικονομικό αδιέξοδο που τους φέρατε , οι κατάρες των νέων παιδιών που δεν έχουν πια μέλλον στην χώρα τους , των μανάδων που δεν αντέχουν άλλο να ακούνε ότι μονο πρέπει να πληρώνουν αλλά δεν έχουν, ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ , γιατι βγαίνουν μέσα από την αγανακτησμένη ψυχή μας.
Όποιος δεν έχει άλλη καλύτερη λύση εκτός από το μεσοπρόθεσμο και το ξεπούλημα να πάει παραιτηθεί και να πάει σπίτι του.
Ο Εφιάλτης που ξεπούλησε τους συνανθρώπους τους είναι πιά μια από τις πιο μισητές λέξεις στο λεξιλογιό μας

Συγνώμη εαν σας κούρασα.
Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!