tromaktiko: Καταδίκη πειρατών συνδρομητικής τηλεόρασης σε Ελλάδα και Κύπρο

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Καταδίκη πειρατών συνδρομητικής τηλεόρασης σε Ελλάδα και Κύπρο



Οι συλλήψεις και οι καταδίκες άρχισαν για τα καλά στο τομέα της παράνομης παροχής τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών καναλιών.

Πλέον, οι συλλήψεις οδηγούν σε καταδίκες και τα μέτρα ενάντια στην πειρατεία γίνονται πιο σκληρά. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κάνει εφόδους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και έχει συλλάβει πειρατές οι οποίοι μεταπωλούσαν το σήμα της Nova.

Συγκεκριμένα σε 15 μήνες με αναστολή καταδικάστηκαν 2 νεαροί στη Σύρο που παράνομα πωλούσαν το τηλεοπτικό σήμα της Νova και υποχρεώθηκαν σύμφωνα με το zougla.gr 5.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Εκτός από την Ελλάδα οι επιχειρήσεις συνεχίζονται και στην Κύπρο. Σύμφωνα με το κυπριακό sigmalive.com η αστυνομία εξάρθωσε κύκλωμα παράνομης μεταπώλησης τηλεοπτικού σήματος των συνδρομητικών καναλιών British SKY, BFBS. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτηση τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η αστυνομία πλέον έχει βάλει στόχο να κερδίσει τον πόλεμο κατά της πειρατείας κερδίζοντας μία μία τη μάχη εναντίον των κερδοσκόπων μεταπωλητών τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών καναλιών.
Σύμφωνα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος οι προσπάθειες θα ενταθούν και προγραμματίζονται και άλλοι έφοδοι στις εγκαταστάσεις μεταπωλητών του συνδρομητικού σήματος.
www.techmonsters.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!