tromaktiko: Μίχαλος: "Πολιτική σάτιρα ο ανασχηματισμός"

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μίχαλος: "Πολιτική σάτιρα ο ανασχηματισμός"



Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης μόνο ως εμπαιγμός προς την κοινωνία μπορεί να εκληφθεί. Γιατί δεν μπορεί να θεωρηθεί διορθωτική κίνηση η μετάθεση των ίδιων προσώπων που απέτυχαν στο προηγούμενο έργο τους, σε διαφορετικούς υπουργικούς θώκους', δήλωσε μετά την...


 ανακοίνωση του ανασχηματισμό ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κ. Μίχαλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχολίασε ότι ''αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βιώνουμε μια πολιτική σάτιρα, με ορατό όμως τον κίνδυνο αυτή να μετατραπεί σε αρχαία ελληνική τραγωδία''.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, η νέα κυβέρνηση είναι αναπαλαίωση της προηγούμενης με 40 μέλη και μόλις τρεις νέους υπουργούς και η οποία, ούτως ή άλλως, θα κληθεί να υλοποιήσει ακριβώς την ίδια αδιέξοδη πολιτική.

''Μία πολιτική, που βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αμφισβητούν, δημιουργώντας συνθήκες ακυβερνησίας. Γι΄ αυτό ακριβώς πρέπει να δοθεί ένα τέλος, να γίνει μια νέα αρχή και η προσφυγή στις κάλπες είναι πλέον μονόδρομος'', όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μίχαλος εκτιμά ότι "η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση, που θα έχει την πολιτική βούληση να προωθήσει το σωστό μείγμα πολιτικής, για την έξοδο από την κρίση. Που θα έχει ως βασικό στόχο τη λήψη μέτρων, με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής. Που δεν θα διστάσει να επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο, ώστε να πετύχουμε ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής του χρέους μας

cosmo.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!