tromaktiko: Δώστε την δυνατότητα στον λαό να διώξει και να κράτηση αυτούς που θέλει εδω και τώρα εκλογές"

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Δώστε την δυνατότητα στον λαό να διώξει και να κράτηση αυτούς που θέλει εδω και τώρα εκλογές"



Όλος ο λαός είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.
Όλοι αυτοί που βρίσκονται στις πλατειές είναι οι μπροστάρηδες μιας αγανάκτησης που δεν έχει ΑΚΟΜΗ ξεπεράσει τα όρια της υπομονής...

Η δική μου ανησυχία είναι για το επόμενο βήμα.
Το πρώτο βήμα ήταν οι συγκεντρώσεις στις πλατείες.
Το αποτέλεσμα αυτής της συμβολικής αλλά πολύ ουσιαστικής κατάληψης των πλατειών των μεγάλων πόλεων είχε σαν ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ να μην μπορεί , η πλειονότητα των βουλευτών να κυκλοφορεί στους δρόμους και σαν ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ να δημιουργηθεί ένα έντονο αντιπολιτευτικό ρεύμα μέσα στον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα.
Τα συνθήματα πολλά .
Ο πολίτικος κόσμος έχει απαξιωθεί (όχι αδίκως )σε τέτοιο βαθμό ,που πιστεύω ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Η Εκκλησία της ΕΛΛΑΔΟΣ ανύπαρκτη .Έχει απαξιωθεί σε τέτοιο βαθμό στην συνείδηση του λάου που πλέον μπορούμε να μιλάμε για ….ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ…….
Το μόνο που μας κρατά ακόμη είναι ο θεσμός της οικογενείας.
Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ.
Ποια πρέπει να είναι η επομένη κίνηση μας?
Ποια πρέπει να είναι η επομένη σκέψη μας?
Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε από τους πολιτικούς να μας πουν όλη την αλήθεια γιαυτο που πραγματικά συμβαίνει και γιαυτο που πραγματικά θα συμβεί.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε αν θα εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του συντάγματος .
…4.Η Τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των ΕΛΛΗΝΩΝ, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Η Αντίδραση πρέπει να γίνει στα πλαίσια του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ γιατί δεν μπορούμε από την μια να επικαλούμαστε το άρθρο 120 και από την άλλη να ακλουθούμε λάθος δρόμους οι όποιοι καταλύουν το σύνταγμα.
ΕΦ ΟΣΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ.
Στις ΕΚΛΟΓΕΣ θα δώσουμε πραγματικά σε αυτούς που ο καθένας από εμάς θεώρει λιγότερο η περισσότερο υπευθύνους αυτό που τους αξίζει
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος .
Στην δημοκρατία δεν υπάρχει αδιέξοδο.
Το μόνο κακό στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ότι η ψήφος του απατεώνα και του τίμιου ,του Μορφωμένου και του αγράμματου ,του πλουσίου και του φτωχού ,του αγανακτισμένου και του αδιάφορου ,του συνειδητοποιημένου ψηφοφόρου και του ασυνείδητου ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ.
ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος .Το καθαρτήριο για τον πολίτικο κόσμο είναι οι εκλογές.
Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν πολίτικο, από το να μη μπορεί να κυκλοφορήσει ελευθέρα στους δρόμους, φοβούμενος ότι θα του επιτεθούν απλοί πολίτες?
Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν πολίτικο. από το να μην μπορεί να πλησιάσει τον ΛΑΟ που τον ψήφισε?
Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν πολιτικό από το να λέει ψέματα στον λαό που τον εμπιστεύθηκε?
Αν ήμουν βουλευτής θα απαιτούσα εκλογές για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.
Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι δεν είναι όλοι απατεώνες δεν μπορούν να απαξιώνονται και να μην αντιδρούν.
Αν δεχτούμε ότι όλοι είναι ίδιοι τότε ίδιοι με αυτούς είμαστε και εμείς που τους ψηφίσαμε.
Ακόμη και τώρα στην τραγική αυτή στιγμή αν ρωτήσεις 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ θα ακούσεις 1000 διαφορετικές απόψεις .
Τι θα πει να φύγει η κυβέρνηση να φύγουν οι πολιτικοί να φύγουν όλοι?
Είναι θέση και άποψη αυτή?
Δεν έχουμε την ικανότητα ακόμη και τώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δεν τους διόρισε κανένας .Εμείς τους επιλέξαμε Δεξιοί, Κεντρώοι ,Αριστεροί. Εμείς θα τους διώξουμε με την ψήφο μας.
Όπως τους ανεβάσαμε στις καρέκλες τους έτσι θα τους κατεβάσουμε .Θα τους κατεβάσουμε όμως με δημοκρατικές διαδικασίες όπως τους ανεβάσαμε με δημοκρατικές διαδικασίες .
Αν επιλέξουμε οποιοδήποτε άλλο τρόπο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Τα μικρά κόμματα ας μην διεκδικήσουν δάφνες αναμάρτητου γιατί ίσως θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για τους λόγους τους οποίους όλοι οι αγανακτισμένοι δεν συντάσσονται μαζί τους αλλά μένουν αντίθετοι με όλο το πολίτικο σύστημα.
Αυτόφωρο είναι ένα έγκλημα όχι μόνο όταν ο δράστης συλληφθεί εν τω πράττεστε αλλά και όταν καταδιώκεται από πλήθος κόσμου δια βοής.
Η φωνή των αγανακτισμένων ,η βοή που δημιουργούν διατηρεί το έγκλημα που έχει διαπραχτεί εναντίων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού ως ΑΥΤΩΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Η διατήρηση του εγκλήματος εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ αποτελεί το τρίτο αποτέλεσμα της εξόδου των ελλήνων στις πλατειές .
Στις ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει .Είναι η ώρα να αποφασίσουμε ποιο είναι οι ικανοί –οι άξιοι για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές στιγμές .
Και όταν θα έρθει η στιγμή να σχηματιστεί κυβέρνηση θα είμαστε έξω από την βουλή και δεν θα αποχωρήσουμε μέχρι που να συμφωνήσουν αυτοί που με την ψήφο μας επιλεγήκανε να βγάλουν την χώρα από την κρίση
Κλείνοντας θα χρησιμοποιήσω την ατάκα του αείμνηστου ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ,(….ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ…….)ΦΥΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!