tromaktiko: Τι θα φορέσεις στο πάρτυ;

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τι θα φορέσεις στο πάρτυ;



Το καλοκαίρι η διάθεση μας είναι πάντα πιο καλή και σε αυτό βοηθούν και τα τόσα καλοκαιρινά πάρτυ σε αυλές και μπαλκόνια φίλων. Μην αφήνεται την κρίση να σας χαλάσει αυτή την διάθεση. Κάντε έξυπνες αγορές σε ρούχα και αξεσουάρ από την brandsGalaxy.gr σε απίστευτες τιμές με έκπτωση 30% έως και 80% χαμηλότερα από την αρχική τους τιμή λιανικής πώλησης!

Προτιμήστε ρούχα που να μπορούν να φορεθούν και καθημερινά όπως ανάλαφρα φορεματάκια που όμως με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα μεταμορφώνονται σε βραδινά. Μια άλλη καλή λύση είναι τα σορτς τα οποία θα φορέσετε με ένα λαμπερό μπλουζάκι στο πάρτυ αλλά και με ένα απλό μακό για να πάτε για ένα καφέ κοντά στην θάλασσα. Για τα παπούτσια προτιμήστε ένα κομψό πέδιλο σε ουδέτερα χρώματα με ξύλινο τακούνι που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

Καλή διασκέδαση!

Για ν' αγοράσετε από την brandsGalaxy.gr θα πρέπει να γίνετε μέλος από εδώ. Η ιδιότητα μέλους είναι Δωρεάν και δεν υπάρχουν περαιτέρω δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Από τη στιγμή που θα γίνετε μέλος μπορείτε να το διαδώσετε και να προσκαλέσετε τους φίλους σας για να γίνουν μέλη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!