tromaktiko: Απάντηση για το θέμα: Πως κερδιζετε αυτη η μαχη;

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απάντηση για το θέμα: Πως κερδιζετε αυτη η μαχη;



Παρα πολυ απλα να βγαλεις την κεραια για να μην βλεπει ο μικρος τη σαβουρα και την προπαγανδα που προβαλεται στην τηλεοραση...
αφορά  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_2796.html
Να αποφασιζεις ΕΣΥ μονο τι θα βλεπει και ποτε!
Να βρεις στο νετ και να κατεβασεις ολες τις ψυχαγωγικες παιδικες εκπομπες που βλεπαμε εμεις καποτε και να προβαλεις!

Πλεον ΔΕΝ υπαρχουν Παιδια για την TV.(δεν συμφερουν οικονομικα βλεπεις) αντικατεστησαν σταδιακα ολα τα πρωινα παιδικα με πρωινες βλακειες, γκευ,ειδησεις πλυσεις εγκεφαλου και μοντελα με ποδοσφαιριστες!

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΛΔ.

Αναγνώστης

-----------------

Αγαπητέ γονιέ , συγχαρητήρια για το γιο σας. Για να κάνει τέτοιους παραλληλισμούς σημαίνει ότι ως γονιός έχεις πετύχει απόλυτα.
Είμαι μητέρα δυο μεγάλων παιδιών και δασκάλα. Αυτή η κουβέντα του γιου σας είναι κουβέντες και απορίες όλων πλέον των παιδιών.
Η ηλικία του γιου σας είναι ίδια με αυτή των μικρών μου μαθητών.
Τα παιδιά έχουν απορίες και εύλογες. Συγκρίνουν αυτά που μαθαίνουν για διάφορα ιστορικά γεγονότα και χωρίς να το καταλάβεις σε φέρνουν στο σήμερα και μπροστά στις δικές μας ευθύνες.
Προσωπικά στα πιτσιρίκια μίλησα ανοιχτά και ειλικρινά.Δεν γίνεται αλλιώς . Τι να κρυφτείς από τα παιδιά; Έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα-όπως λέει το τραγούδι.Ίσως είναι αυτό ένα ωραίο μήνυμα στους ιθύνοντες ότι ακόμα και τα 10΄χρονα τους έχουν πάρει χαμπάρι.
Ίσως το μόνο καλό που θα βγει από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι έρχεται μια γενιά που ενώνεται με τη σημερινή και αυτά τα φτηνά κολπάκια δεν πρόκειται να ξαναγίνουν αποδεκτά. Ο λαός ξύπνησε!!!!!!!
Υ.Γ. Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!!Πολύ θα ήθελα να τον είχα μαθητή στην τάξη μου και να μπορούσε να εκφράσει σε συνομήλικούς του τέτοιες απόψεις!!Μπράβο του!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!