tromaktiko: Κύριε Θεοδωράκη, συγνώμη αλλά... αργήσατε να αντιδράσετε

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κύριε Θεοδωράκη, συγνώμη αλλά... αργήσατε να αντιδράσετε



Ο Μίκης Θεοδωράκης κάλεσε τους Έλληνες να «αντιδράσουν ενωμένοι .....
Με όλον τον σεβασμό προς το πρόσωπο και την ιστορία του κ.Θεοδωράκη...

Τώρα είναι πλέον αργά για ξεσηκωμούς, δεδομένου ότι τόσες δεκαετίες οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν και δεξιωνόταν είναι αυτοί που υποθήκευσαν την χώρα μας το παρών μας και το μέλλον των παιδιών μας, δεν νομίζω ότι έχει το δικαίωμα
πλέον να μιλάει για αγανακτισμένους και ξεσηκωμούς.

Κύριε Θεοδωράκη συγνώμη αλλά αργήσατε να αντιδράσετε, είχατε απορροφηθεί τις τελευταίες δεκαετίες στα μεγαλεία των συναυλιών σας και στις δεξιώσεις των πολιτικών σας φίλων, τώρα το κακό έχει γίνει, δεν αρκεί μόνο η αγανάκτηση για ξεσηκωμό, πρέπει να υπάρχει και κάποιος να δείξει την σωστή πορεία.
Δυστυχώς (δεν ξέρω για ποιόν) είστε σε μία ηλικία όπου δεν μπορείτε να σταθείτε μπροστάρης σε έναν αγώνα για το μέλλον, γιατί δεν έχετε μέλλον.
Ο ξεσηκωμός χωρίς πορεία θα οδηγήσει στο χάος.

Ο Μίκης Θεοδωράκης κάλεσε τους Έλληνες να «αντιδράσουν ενωμένοι στις επαίσχυντες συμφωνίες του μνημονίου που παραχωρούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «συναίνεση που σημαίνει τυφλή υπακοή στην Τρόικα δεν μπορεί να υπάρξει». Ο κ.Θεοδωράκης έκανε λόγο για εξαρτημένο πολιτικό σύστημα που καταρρέει και για «μεγάλη εθνική τραγωδία».


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!