tromaktiko: Ανακύκλωση προσώπων

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ανακύκλωση προσώπων



Μόλις τώρα διάβασα τα ονόματα των μελών της καινούριας <κυβέρνησης>. Καλύτερα, τα ίδια ονόματα με πριν διάβασα, γιατί καινούρια κυβέρνηση δεν είδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πλέον πως ο ανασχηματισμός έγινε, όχι για να μπουν άνθρωποι με νέες ιδέες για να βγάλουν την πατρίδα μας από την κρίση που την έριξαν πουλημένοι πολιτικοί τόσα χρόνια, αλλά στην ουσία έγινε μια μικρή ανακύκλωση προσώπων του στενού περιβάλλοντος του ΓΑΠ, που είναι αρεστοί, και κυρίως τον στηρίζουν.
Δεν έχω καμία αμφιβολία πλέον, πως δεν ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό η διάσωση της χώρας, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην χάσει την εξουσία. Πάση θυσία, μην υπολογίζοντας πατρίδα και λαό, θέλει να φέρει σε πέρας το έργο που του ανέθεσαν πριν τις εκλογές του 2009. Το ξεπούλημα της Ελλάδας. Η κοροϊδία και κάθε κοροϊδία έχει και τα όριά της.Αντιλαμβάνομαι, με τρόμο, πως εδώ αρχίζουν αυτά τα όρια να ξεπερνιούνται.
Οι μέχρι χτες βουλευτές του που αποχώρησαν, όχι απλά άφησαν αιχμές, αλλά μίλησαν ξεκάθαρα για πολιτική που μας οδηγεί στην εξαθλίωση, στο γκρεμό.
Δεν μπορεί να είναι στραβός ο γιαλός. Εμείς αρμενίζουμε στραβά, κι αυτό με ενσυνείδητη ευθύνη του καπετάνιου. Η αγανάκτηση θα γίνει (ή μάλλον γίνεται) οργή. Το απεύχομαι αλλά πολύ φοβάμαι πως θα γίνει κι εδώ ότι έγινε στην Τυνησία, και στην Αίγυπτο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!