tromaktiko: Πειθήνια όργανα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άξιοι συμπαραστάτες οι κάθε λογής παρατρεχαμενοι

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πειθήνια όργανα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άξιοι συμπαραστάτες οι κάθε λογής παρατρεχαμενοι



Ολοι οι ταχα διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τελικα με μια μεγαλειωδη κωλοτουμπα ( τελικα δεν ειναι μονο ο καρατζαφερης κωλοτουμπας!)...
Τελικα υπερψηφισαν δυστυχως!!! Ηταν μονο γιαλαντζι διαφωνουντες για να θολωσουν τα νερα!! Βεβαια ο ανικανοτερος πρωθυπουργος θα εβρισκε ετσι κι αλλιως δεκανικια : την ντορα και τους υπηρετες της με τελευταια την κα. Παπαδημητριου ( γιατι δεν την ακολουθησε εξαρχης και φευγουν με την τακτικη της σταγονα! Σ?? Γιατι ολοι κρατησαν την εδρα? Τους ανηκει? Απο που ως που? Εκλεχτηκαν χαρη στο κομμα τους )η οποια εκανε την ακολουθη απιστευτη δηλωση: οτι θα υπερψηφισει επειδη σεβετε την πορεια της!!! Τοσα χρονια μερος του προβληματος και τωρα στην υστατη θητεια της δεν καταλαβαινει οτι ετσι απλα στιγματιζει με τα μελανοτερα χρωματα την εως σημερα διακοσμητικη θητεια της!!! Μαλλον νομιζε οτι ειναι ακομη νταντα του ανικανοτερου!!! Γηρας ουκ ερχετε μονο!!
Οι μονοι αξιοπρεπεις τελικα ηταν οσοι παρεμειναν και καταψηφισαν απο τους κυβερνητικους και οσοι παραιτηθηκαν!! Στην ελλαδα ολα ξεχνιουνται αμεσως δυστυχως!! Ελπιζω οι ελληνες να μην ξεχασουν ποτε οσους υπερψηφισουν το μεσοπροθεσμο - εξαθλιωση και να τους στειλουν στον καιαδα της ιστοριας!!! Αν και οι αμετανοητοι πασοκοι δεν αλλαζουν, οι βολεμενοι αγραμματοι κοπριτες του παγκαλου που εγιναν δημοσιοι υπαλληλοι παλι πασοκ θα ψηφισουν!!! Αβυσσος η ψυχη του πρασινοφρουρου!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!