tromaktiko: Πρωτοφανεις σταση εργασιας στο Δημο Διδυμοτειχου εις βαρος αλλων υπαλληλων

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πρωτοφανεις σταση εργασιας στο Δημο Διδυμοτειχου εις βαρος αλλων υπαλληλων



Στο Δημο Διδυμοτειχου λαμβανει μερος πρωτοφανη διαμαρτυρια εδω και 4 μερες...

Η υπαλληλος κ Ευαγγελια Α. η οποια ειναι υπευθυνη του ταμειου και των πληρωμων ...δεν πληρωνει τους υπαλληλους του Δημου που εργαζονται με 4ωρη συμβαση (ενω τα λεφτα ειναι στο ταμειο του Δημου) για να διαμαρτυρηθει επειδη της πηρανε τη βοηθο και τη βαλανε να βοηθαει σε αλλο γραφειο στο οποιο δουλευουν τα ατομα με τη συμβαση αυτη.
Με την δικαιολογια οτι δεν προλαβαινει να κανει τις πληρωμες η εν λογω κυρια προσπαθει να πεισει τους υπολοιπους ενω ο λογος ειναι καθαρα αυτος που ανεφερα παραπανω,αναμεσα στα ατομα που δεν πληρωνονται ειναι και ατομα με ειδικες αναγκες.
ο Προσωπαρχης κ.Αθανασιος Γκ. και ο Δημαρχος του Δημου κ. Παρασκευας Π. παραμενουν ΑΜΕΤΟΧΟΙ...... χωρις να ενδιαφερονται αν οι ανθρωποι αυτοι εχουν να πληρωσουν Δανεια, Λογαριασμους και εαν εχουν να φανε..
Να χαιρομαστε τετοιους Υπαλληλους οι οποιος βοηθουν και αυτοι με το τροπο τους τα πραματα να πανε απο το κακο στο χειροτερο...να χαιρομαστε και τετοιους Δημαρχους οι οποιοι βοηθουν πραγματικα με τον τροπο τους τους Δημοτες τους.......
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!