tromaktiko: Απάντηση σε "Σχόλια για ποδηλάτες"

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Απάντηση σε "Σχόλια για ποδηλάτες"



Γράφοντας στο δικό σου στυλ να σου επισημάνω τα εξής...

1. Αν οι ποδηλάτες έχουν υφάκι ανωτερότητας όπως λες (σε αντίθεση με το δικό σου κόμπλεξ κατωτερότητας) θα είναι απλά ένα βλέμμα ικανοποίησης που έχουν ένα χώρο να κινούνται.

Για τις 2 και 3 παραγράφους σου δε χρειάζονται πολλά λόγια.... Μάθε να τηρείς εσύ τον Κ.Ο.Κ. και άσε τους άλλους να κάνουν το κουμάντο τους. Γιατί δεν πιστεύω ότι κάθεσαι στο φανάρι των πεζών υπομονετικά περιμένοντας να ανάψει πράσινο, ούτε ότι επιλέγεις τις διαβάσεις πεζών για να περάσεις απέναντι.
Αντιθέτως νομίζω ότι περνάς απ' όπου και όποτε γουστάρεις και αφήνεις τους κανόνες για τους άλλους.

Όσο για την 4η επισήμανση σου, η κόρνα του ποδηλάτου είναι προειδοποιητική ώστε να μη συμβαίνουν ατυχήματα. Από τη στιγμή που το ποδήλατο είναι αθόρυβο, ο αναβάτης του οφείλει να χρησιμοποιεί το κουδούνι για να γίνεται αντιληπτός. Άρα το κάνει και για την δική σου προστασία..... αλλά που να το καταλάβεις!

Και μη μου πεις ότι όταν οδηγάς το αυτοκίνητο σου δε χρησιμοποιείς την κόρνα, γιατί βάσει του επιπέδου σου, σε κόβω για τύπο που δεν ξεκολλάει το χέρι του από πάνω της.

Κι επειδή ζω στο Άμστερνταμ, έλα εδώ να δεις τη σημαίνει δικαιώματα ποδηλατών! Αν δεν σταματήσει ο πεζός να περάσουν πρώτοι, θα περάσουν από πάνω του και δε θα βγάλει και άχνα! Όσο για τα κουδούνια, δε σταματάνε ποτέ.... Όπως δε λογαριάζουν και φανάρια!

Γι' αυτό ασχολήσου με τίποτα σοβαρότερο κι άσε ήσυχους τους ανθρώπους που θέλουν να παράγουν λιγότερα καυσαέρια και θόρυβο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!