tromaktiko: «Δικό μας παιδί ο τεχνικός διευθυντής»!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Δικό μας παιδί ο τεχνικός διευθυντής»!



Ενωτικός ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου, ζητώντας παιδί του Παναθηναϊκού για τεχνικό διευθυντή!Συνεδριάζει η διοικούσα για τον «αντί-Βρύζα». Απών ο Τζίγγερ.


Μετά το τέλος της συνεδρίασης, η οποία κράτησε μόλις μια ώρα, ο «τυφώνας» δήλωσε σχετικά με το μέλλον της ομάδας και το «ναυάγιο» με τον Ζήση Βρύζα: «Εκείνο που προέχει είναι το οικονομικό. Είπαμε και για τον Βρύζα. Εγώ ζήτησα ένα παιδί του Παναθηναϊκού να βρεθεί για αυτή την θέση. Η διοικούσα, ωστόσο, θα αποφασίσει.

Ο κ. Πολέμης τόνισε ότι τα οικονομικά του Παναθηναϊκού είναι σε δύσκολη καμπή. Εκεί ο καθένας είπε το δικό του. Για μένα προέχει να είμαστε ενωμένοι. Τα χρήματα είναι τα πρόβλημα. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Να είμαστε αγαπημένοι και να συνεχίσουμε. Εγώ την βλέπω δύσκολη την κατάσταση. Όλοι με ανοιχτή καρδιά και το χέρι στην τσέπη πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν θέλω να λέω ψέματα. Είναι μια δύσκολη ιστορία. Αν δεν είμαστε ενωμένοι, θα είναι δύσκολο το μέλλον. Χάνουμε χρόνο και δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές.

Ένα σωματείο θα έχει και αποτυχίες και επιτυχίες. Τώρα αν μετάνιωσε ο κ. Βρύζας τι να πούμε. Έκανα μια εισήγηση να δει η διοικούσα επιτροπή ένα παιδί δικό μας για την θέση του τεχνικού διευθυντή».

Στα γραφεία της ΠΑΕ έμειναν για αρκετή ώρα και οι Γόντικας, Νίκας, Πολέμης για να συζητήσουν και να καταλήξουν στον άνθρωπο που θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Δεν πήγε Δ.Σ, δεν βγαίνει μπροστά!

Από κει και πέρα, το παρών δεν έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ και δεν συνηθίζει να απουσιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου έκρινε ότι η σημερινή συνεδρίαση δεν είχε κάποιο σοβαρό θέμα, καθώς ακόμη και στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή δεν αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση και να ψηφιστεί ο εκλεκτός της διοικούσας επιτροπής.

Μάλιστα, αναφερόταν σε όλους τους τόνους, ότι ο Τζίγγερ δεν έχει αλλάξει άποψη για τον ρόλο του στην ΠΑΕ. Συνεχίζει να λειτουργεί ως 30%, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε κίνηση στο εσωτερικό της ομάδας, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει δράση.


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!