tromaktiko: Aπαντηση στο «Ενδειξεις για προβοκάτσια των αγανακτησμένων την Τριτη και Τετάρτη»

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Aπαντηση στο «Ενδειξεις για προβοκάτσια των αγανακτησμένων την Τριτη και Τετάρτη»



Δε θα σχολιάσω φυσικά το κίνημα αλλα αυτους που πάνε να το καπακώσουν και φυσικά να βγάλουν την ουρίτσα τους απέξω από τα τεκτενόμενα στη χώρα...

Και Ξαφνικά τους έπιασε «φοβος για προβοκάτσια» κατά των αγανακτησμένων , ξαφνικά βλέπουν μπάτσους παντού..σπέρνουν φοβίες για χούντες παιζουνε με τις λέξεις κοινώς και τις φοβίες που μέσα από τα σχολεία έχουν σπείρει στις ψυχές τον μαθητών, εφήβων, αλλα και νέων σήμερα που τόλμησαν να φοιτήσουν σε δημόσια σχολεία ,γιατί όντως τόλμησαν.
Στο σχολείο φυτεύτηκαν όλα, οι μπάτσοι που είναι χουντικοί, η χούντα που ητανε 4-5 καρτούν που άρπαξαν τα τανκ και σκότωναν κόσμο, οι κυβερνήσεις των «άλλων πολιτικά» που πάντα έκαναν κακό στον λαό.
Ένας καπιταλισμός , κάποιοι ΝΑΖΙ το ’40 που μόνο κομμουνιστές πολέμησαν εναντίων τους…αγωνιστές…, αδικημένοι μετά, εμφύλιος ,πάλι αδικία. 17Νοέμβρη..επανάσταση…φοβίες..
χούντα..
Μα δε βαρεθήκατε να παίζεται με τις ψυχές των νέων? Από το σχολείο μέχρι σήμερα τους γαλουχείτε με ψέματα ή αλήθειες μισές αλλα σίγουρα 100% με φοβίες ..σε λέξεις..σε θεσμούς ..σε ανθρωπους..
Ναι εσείς που το παιζεται προοδευτικοι..οι χουντικότεροι των χουντικών.. οι μέγσιτοι Γκέμπελς που υπάρχουν στην Ελλάδα. Πάντα οι ίδιες λέξεις… Αυτές που φυτεύττηκαν αναλόγων στο νου και στις ψυχές μας από παιδιά. Χουντα,Φασισμος,Μπατσοι,Δεξιά.. όλα αυτά είναι σκατά , εμείς ειμαστε οι ήρωες! Οι Αριστεροι!
Οι ΕΛΕΟΣ είστε.
Τι θα πεί ο κ.Λαφαζάνης συνιστά να γίνει ειρηνική διαδήλωση των αγανακτισμένων? Ποιος ειστε κύριε? Εσεις δεν συμμετείχατε στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» τόσα χρόνια? Εσείς με νύχια και δόντια δεν υπερασπιζόσασταν την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κάποιου φασίστα Βασιλειά Περικλή που σήμερα εκφυλισμένη και σκοτωμένη από εσάς τους δημοκράτες εχει καταλήξει σε ένα σάπιο σύστημα ρουσφετιών,γλυψιματος,ανισότητας,ατιμίας ανθελληνισμου?
Γιατι Συριζα,ΚΚΕ,και γενικώς οι Αριστεροί στην απέξω?Ειναι αμέμπτου ηθικής? Δηλαδή όταν ο κόσμος φωναζει έξω οι 300 από τη βουλή εννουν μήπως τους 300 πλην το ΚΚΕ και πλην το ΣΥΡΙΖΑ? Δηλαδή πάλι οι άλλοι φταινε και εσείς σε τίποτα?
Αλλα ξέχασα σε τι να φταίτε εσείς.. βλέπετε η χούντα, οι ΝΑΖΙ ,οι μπατσοι, το καθεστώς, οι προβοκάτωρες,οι προβοκάτσιες δε σας αφήνου ν να αναριχηθείτε ψηλά στην εξουσία …αλλα αφου ειστε αντιεξουσιαστές τι να την κάνετε την εξουσία άραγε?
Τρεία πράγματα θα σας πώ:
Α) Οσο φταινε οι αλλοι φταιτε και εσείς, τελείωσε το μη μου άπτου για εσάς
Β) Σταματήστε τα αίσχη που κάνετε στα σχολεία και τις φοβίες που φυτεύετε
Και το σημαντικότερο
Γ) Η αξιοπρέπεια φαίνεται με την πάροδο του χρόνου, φαίνεται από τις αλήθειες και τα ψέματα που έχουν ειπωθεί, η ιστορία σας και αυτά που λέτε αλλάζουν με την πάροδο του χρονου και αυτό είτε γιατι η ιστορία σας είναι ένα ψέμα είτε γιατι είστε τρελοι.

Ξέχασα ..στη δημοκρατία.. υπαρχει ακόμα μια δικλειδα ασφαλείας… όποιος έγραψε τα παραπάνω είναι φασίστας…. Άρα η αποψη του είναι γελεία και για πέταγμα σωστα?
Πάντα μονο οι δικές σας ητανε οι σωστές…αλλα τις αλλάζατε κάθε χρονο.

Αναγνώστης

---------------
Μεγαλη πρεμουρα τον επιασε τον βουλευτη κυριο Λαφαζανη, να ειναι ειρηνικη ακομα και αυτη, η τελικη αναμετρηση μεταξυ αγανακτισμενων και κυβερνησης.
Δεν θα τον πειραζε, και αυτον, και τους υπολοιπους συνεργους του απο τα κομματα της βουλης, να διαδηλωνουμε ειρηνικα μεχρι να πεθανουμε. Δεν τον εμποδιζει να τα πουλησει ολα.
Εγω προσωπικα, δεν θα θεωρησω προβοκατορα, κανεναν διαδηλωτη αν χρησιμοποιησει βια, για να φτασει να λυντσαρει τους βουλευτες.
Το "ειρηνικα", μας κρατησε καλα μεχρι να ενωθουμε. Τωρα, πρεπεινα σωσουμε τη χωρα, με "καθε τροπο"

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!