tromaktiko: Περιφρούρηση πλατείας

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Περιφρούρηση πλατείας



Πρέπει με κάθε τρόπο να οργανωθεί μια περιφρούρηση της πλατείας για να μπορέσουμε να εκτοπίσουμε αυτά τα 100, 200 άτομα, συνάδελφοι...
των άλλων 2000 πρασινοφρουρών που ανταλλάσσουν μεταξύ τους μάρμαρα και δακρυγόνα με κύριους αποδέκτες τα κεφάλια και τα πνευμόνια μας.
Αυτοί ώμος που θα αναλάβουν την περιφρούρηση πρέπει να καταγεγραμμένοι, ονομαστικά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και να έχουν μια υποτυπώδης κάλυψη (πρόταση η οποία δεν είναι απαραίτητη να γίνει).
Ακόμα τα άτομα αυτά που θα αναλάβουν αυτό το πολύ δύσκολο έργο θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα, μάσκες, γυαλιά και επίσης ότι στην γραμμή αυτή πάνε για πόλεμο σώμα με σώμα με τα παρακρατικά καθίκια, γιατί μόνο έτσι θα τους εκτοπίσουν και θα προφυλάξουν όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στο εσωτερικό και θέλουν να πολεμήσουν με άλλους τρόπους και όχι με την βία.
Μόνο έτσι θα ξανακατέβουν οι οικογενειάρχες με τα παιδιά τους (όχι πως δεν είναι κάτω, αλλά θέλουμε περισσότερους), οι ηλικιωμένοι και όσοι δεν έχουν ξαναπάει στην ζωή τους σε διαμαρτυρία.
Το παρακράτος πρέπει να εκτοπιστεί με κάθε τρόπο, είναι εμφανές και ξεκάθαρο ποιες ομάδες είναι (τουλάχιστο εγώ και πολλοί άλλοι του αναγνωρίζουμε, όπως και εχθές το βράδυ που στην γωνία της Μεγάλης Βρετανίας ήτανε δεν ήτανε 30 πιτσιρικάδες που το μαγείρευαν το σκηνικό) και πρέπει με κάθε τρόπο ακόμα και με την βία να τους αποτρέψουμε και να προστατευθεί ο υπόλοιπος κόσμος. Έτσι οι κύριοι μπατσούλιδες δεν θα έχουν αφορμή να μας πνίγουν με τον καρκίνο τους, και αν το κάνουν τότε θα δώσω δίκιο στο υπόλοιπο αγανακτισμένο κόσμο να εναντιωθεί! στις δυνάμεις καταστολής γιατί θα φανεί (όχι ότι δεν έχει, αλλά για τους λίγους δύσπιστους ακόμη) ότι λειτουργούν με φασιστικό, απροκάλυπτο και χουντικό τρόπο επάνω στις μάζες του ακομμάτιστου λαού-κόσμου, που δεν τον θέλουν συσπειρωμένο να μάχεται για το μέλλον το δικό του, των παιδιών του και της Ελλάδα του.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!