tromaktiko: Aισχροκέρδεια στην παραλία Σχινιά στο ΚΑΡΑΒΙ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Aισχροκέρδεια στην παραλία Σχινιά στο ΚΑΡΑΒΙ



Θα ήθελα να την σειρά μου να παραπονεθώ για την αισχροκέρδεια που αντιμετώπισα στην παραλία του Σχινιά και συγκεκριμένα στο ΚΑΡΑΒΙ.

Αρχικά να σας ενημερώσω για το ποια είναι η πολιτική στο ΚΑΡΑΒΙ. Με το που μπαίνεις 4,00€ ανά άτομο,  ενώ βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο. Στην είσοδο σου δίνει ένας ευγενέστατος κύριος μια καρτελίτσα που σημειώνει πόσα άτομα βρίσκονται μέσα στο αμάξι. Επίσης, σε ενημερώνει (πάντα ευγενέστατα) ότι είσαι «υποχρεωμένος»  να πάρεις κάτι από το μπαρ ( πχ: καφές 4,00, νερό μικρό 0,80 κτλ)  ειδάλλως στην έξοδο σου πληρώνεις το parking 4,00 (πάντα) ανά πόσα άτομα βρίσκονται μέσα στο αμάξι. Από την άλλη αν θελήσεις να μπεις χωρίς αμάξι πάλι είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να πληρώσεις την είσοδο 4,00 ανά άτομο και extra χρέωση ότι πάρεις από το μπαρ.
Κατεβαίνουμε πιο κάτω στην παραλία 2 ξαπλώστρες + 1 ομπρελίτσα στα 10,00.
Δηλαδή με το καλημέρα σας,  σου έχει φύγει το 20ευρω (υπολογίζοντας και την βενζίνη ανά πόσα άτομα είναι μέσα στο αμάξι) για να μπεις στο ΚΑΡΑΒΙ που παρεμπίπτοντος  η θάλασσα είναι ένας βούρκος!! Και αναρωτιέμαι ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχές ζούμε.. Λυπάμαι που δεν έχουν ρίξει κάποιοι νερό στο κρασί τους, ακόμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξανά πάμε στη συγκεκριμένη παραλία και εμείς και πολλοί φίλοι μας οι οποίοι ήταν θαμώνες.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!