tromaktiko: Λίγο σεβασμός στην έγκυο γυναίκα

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Λίγο σεβασμός στην έγκυο γυναίκα



Σχετικά με τις ανάρτηση για τα "ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ" , θα έπρεπε να ντρέπεσε που είστε γυναικες και μαμάδες και εκφράζετε τέτοιες απόψεις.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_2368.html) Θα έπρεπε να ξέρετε πόσο σημαντική είναι η εγκυμοσύνη και ο πρώτος χρόνος για την σωστή ανάπτυξη ενός παιδιού και να ζητάτε να εφαρμοστεί και στον ιδιωτικό τομέα και όχι να κοπεί από τον Δημόσιο επειδή οι εργοδότες σας σκέφτονται μόνο το χρήμα και δεν τους νοιάζει το παιδί που τα φέρετε στον κόσμο !
Επειδή μπορεί το Δημόσιο να φερθεί καλύτερα στην μάνα , να το κόψουμε γιατί δεν μπορεί να εφαρμοστεί στον ιδιωτικό τομέα.
Καλά κάνουν όσες μπορούν και απέχουν από την δουλειά τους κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης και καλά κάνουν εαν μπορούν να είναι κοντά στο παιδί τους κατα τον πρώτο χρόνο που τις έχει τόση ανάγκη !!
Ξέρεις πόσες νοσοκόμες στον ιδιωτιό τομέα πέρνουν συχνά βαριά χάπια και αντιβιώσεις επειδή έρχονται σε επαφή με βαριά αρρώστους από τον φόβο να μην μεταφέρουν κάτι στα παιδια τους ?
Θα έπρεπε η έγκυος εκπαιδευτικός να περνάει όλη την εγκυμοσύνη της κολλώντας όλες τις ιώσεις που περνάνε τα παιδιά στα σχολεία ?
Ξέρεις πόσα είναι τα κρούσματα μηννιγκίτιδας στα σχολεία ?
Με την υπογεννητικότητα που έχουμε στην χώρα μας ξέρεις πόσα παιδια αναλογουν σε μια μάνα ?
Δεν θα πέσει έξω το "κοινωνικό κράτος " που θα έπρεπε να έχουμε εαν μείνει στο σπίτι της η έγκυος. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ !!!!

Δεν σε πειράζουν τα εκατομμύρια που σπαταλουνται απο τους 300 Βουλευτές μας και τα χρήματα που έχουν φαγωθει στις μίζες !!
Σε πειράζει που η φίλη σου πέρασε την εγκυμοσύνη της στο σπίτι , αντί να σε πειράζει που ο εργοδότης σου δεν έχει την ευαισθησία να αφήσει κι εσένα να κάνεις το ΄ιδιο.
Γι΄αυτο λοιπόν δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σε αυτή την χώρα.
Γιατί θέλετε να ισοπεδώσετε τον δίπλα σας επειδή έχει κάτι παραπάνω απο εσάς , αντί να επιδιώκετε να αποκτήσετε κι εσείς αυτό το παραπάνω.
Καλά κάνουν λοιπον και μας πατάνε.
Αφου δεν τα βάζουμε μαζι τους αλλά με την ΜΑΝΑ
Ντροπή και πάλι κυρίως γιατί είστε γυναίκες!

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!