tromaktiko: Περί βανδαλισμού του μνημείου των Εβραίων

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Περί βανδαλισμού του μνημείου των Εβραίων



Ο λογος που η Θεσσαλονικη και οι Εβραιοι ειναι πολυ "κοντα" ειναι οτι μεχρι τον δευτερο παγκοσμιο η πολη ειχε...(αφορά:  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_7088.html#more) τεραστιο πληθυσμο Εβραιων. Καποιοι θα το θεωρουσαν λογικο να τιμηθει αυτο το μεχρι τοτε τεραστιο μερος της πολης.

Επισης, επειδη ο συγκεκριμενος ιστορικος ειναι εβραιος και μιλα εναντιον των εβραιων δεν σημαινει οτι εχει δικιο. Ας πουμε... ο αναγνωστης δεν φανταζομαι οτι θα θεωρουσε εναν Ελληνα ανθελληνα ιστορικο πιο ακριβη απο εναν μη ελληνα ανθελληνα.

Για το οτι ο Χιτλερ ειχε μονομανια με τους εβραιους δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. Επισης δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ηθελε να τους ξεφορτωθει ολους. Ο συγκεκριμενος ιστορικος ειναι αναξιος σοβαρης συζητησης οχι μονο γιατι αδιαφορει για τα στοιχεια που υπαρχουν, αλλα εχει και φροϊδικες εμμονες. Εννοω φυσικα την περιτομη την ογδοη μερα που ο ιστορικος μας λεει οτι προκαλει την εβραικη ταση για κερδοσκοπια... δηλαδη ειναι και ψυχολογος/ψυχιατρος με προϊστορικες/αντιεπιστημονικες ιδεες.

Τελος, ας μην μπερδευουμε τους εβραιους πριν το Ισραηλ με τους εβραιους μετα απο την δημιουργια του Ισραηλ. Υπαρχει διαφορα δυναμικων.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!