tromaktiko: "Θέλω Βελίτσκοβιτς"!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

"Θέλω Βελίτσκοβιτς"!



Αποκαλυπτικός ο Ομπράντοβιτς για το νέο ΠΑΟ: Ζήτησε τον Σέρβο φόργουορντ της Ρεάλ, προανήγγειλε την παραμονή των Τέπιτς και Μάριτς αλλά και την ανανέωση των Φώτση-Περπέρογλου-Τσαρτσαρή!


«Θα ήθελα να κοουτσάρω τον Βελίτσκοβιτς στον Παναθηναϊκό ή οπουδήποτε αλλού. Είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα να παίξει στην πρώτη πεντάδα οποιασδήποτε ομάδας της Ευρωλίγκας», τόνισε αρχικά σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδος του και συνέχισε:

«Ο Τέπιτς θα παραμείνει σίγουρα, όπως και ο Μάριτς. Ο Τέπιτς άλλωστε είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις Φώτση, Περπέρογλου και Τσαρτσαρή είπε: «Το συμβόλαιο του Φώτση, του Περπέρογλου και του Τσαρτσαρή τελείωσε, αλλά εμείς θέλουμε να τους κρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Σήμερα ή αύριο, ο Μάνος Παπαδόπουλος θα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και θα αφού αποφασιστεί το μπάτζετ, τότε θα μιλήσουμε για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες σχετικά με τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες», κατέληξε.


www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!