tromaktiko: Παράνομη τοποθέτηση πινακίδας από τον Δήμο Αθηναίων

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Παράνομη τοποθέτηση πινακίδας από τον Δήμο Αθηναίων



Η Ελλάδα το 2011 ανέλαβε να κάνει τους παρά-ολυμπιακούς αγώνες.

Αγώνες που τιμούν τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Ωστόσο η Αθήνα δε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι φιλική πόλη προς τα άτομα με αναπηρεία.Στην οδό Αρδηττού λίγα μέτρα από το Παναθηναικό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) υπάρχει ένα πολύ στενό πεζοδρόμιο πλάτους μισού μέτρου,το οποίο ο δήμος φρόντισε να αποκλείσει με μια μεγάλη αφίσα,ώστε όσοι θέλουν να βρεθούν στο στάδιο,να μη χαθούν στην... ευθεία. Η πινακίδα είναι τόσο φαρδυά που εξέχει στον δρόμο,και για να περάσει ένας άνθρωπος από δίπλα της να συνεχίσει πεζός τη διαδρομή του πρέπει να βγει στην άσφαλτο της οδού Αρδηττού,σε ένα σημείο που λόγο της στροφής δεν υπάρχει ορατότητα,και ένα σημείο που πολλά αυτοκίνητα περνάν με μεγάλη ταχύτητα.
Ειδικά αν κάποιος έρχετε με την αντίστροφη κατεύθηνση από ότι τα αυτοκίνητα,η πινακίδα κρύβει όλη την ορατότητα και κάποιος για να περάσει πρέπει να δοκιμάσει στη τύχη να βγει στο δρόμο,χωρίς να ξέρει αν περνάν αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή.
Αυτό καθιστά το πέρασμα κάποιου πολύ επικίνδυνο,πόσο μάλλον ενός ανθρώπου με αναπηρία..
Η ειρωνία της υπόθεσης είναι πως αυτή η εγκληματική τοποθέτηση πινακίδας δεν έγινε ίσως από κάποιον διεστραμένο ιδιώτη μαγαζιού,αλλά από το Δήμο Αθηναίων,στο όνομα των παρα-ολυμπιακών αγώνων!!!

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!