tromaktiko: Το σχέδιο εξαθλίωσης

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το σχέδιο εξαθλίωσης



Το σχεδιο ωστε να ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ η Ελλαδα και οι Ελληνες ειναι το εξης:

α) Το χρεοκοπημενο κρατος (απο την συναλλαγη κυβερνησεων-τραπεζων-ομιλων) δανειζεται ακομη περισσοτερο για να...
καλυψει τις αναγκες του, αρα και χρεωνεται ακομα περισσοτερο (σημερα τα ΕΣΟΔΑ του κρατους ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο τα ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ που καλειται να εξοφλησει).
β) Το κρατος ως εγγυηση ¨εξαναγκαζεται¨(οι ηγετες μας ξερουν καλα τι κανουν) να εκποιήσει την δημοσια περιουσια για να παρει τα νεα δανεια.
γ) Η εκποιηση αυτη δε θα φτασει για αυτο και παραλληλα γινεται συνεχης μειωση ολων των μισθων των υπαλληλων. Παράλληλα οι “σωτηρες”μας (τραπεζες-κυβερνησεις) βαζουν τους υπαλληλους (δημοσιου-ιδιωτικου τομεα) να συγκρουονται για το ποιος εχει φαει περισσοτερα ψίχουλα απο αυτα που επεσαν απο το πλουσιο τραπεζι τους.
δ)Αυξάνεται ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ και ΑΝΕΡΓΙΑ. Μαζί με την ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ οδηγει στο να ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ και οι πολιτες την περιουσια τους για να ζησουν, με αντιτιμο “κομματι ψωμιου”.
ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ε) ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ.
Ολοι θα δουλευουν για 300-400 ευρω το πολυ και ετσι θα γινουμε η νεα ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ -διαλεξτε εσεις- που θα βγαλει κερδος για αυτους που εχουν χρηματα δηλαδη αυτους που μας εφτασαν εδω με τις πλατες των πολιτικων μας(
κοκκαλοβαρδινογιαννολατσαοι κ.ο.κ και ΤΡΑΠΕΖΕΣ).

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ η ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΧΡΕΟΥΣ - Τα κρατη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ το “ΣΠΙΤΙ”!!! ΛΕΝΕ: ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ... ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η 10%???? Και παντα θα ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 10% και λενε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Μονο κοστος για το λαο σταση πληρωμων για 3-4 μηνες.
Δυο δρομοι λοιπον: ή α)Διαγραφη χρεους κ σταση πληρωμων για μηνες

ή β)ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΕΕΣ το λιγοτερο

ΔΙΑΛΕΞΤΕ....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!