tromaktiko: Σχετικά με : Ώρες κοινής ησυχίας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σχετικά με : Ώρες κοινής ησυχίας



Μαζί σου κολλητέ, το έχω ζήσει εγώ αλλά εγώ θα σου κάνω μια ερώτηση γιατί κάτι κομπλεξικούς γείτονες... είχα και εγώ που παίζαμε ξύλο και ελπίζω να μην είσαι απ΄αυτούς.. Εσύ ζητάς ησυχία 12 - 6 το βράδυ, εσύ κάνεις ησυχία πρωινές ώρες ενώ ξέρεις ότι κοιμούνται άλλοι που για τον Α ή Β λόγο είναι ξύπνιοι ως το πρωί και κοιμούνται εκείνες τις ώρες?? Γιατί μάθαμε όλοι ώρες κοινής ησυχίας και τις άλλες ώρες γάμος κάθε μέρα !! ε δεν είναι έτσι όμως !!

 Αναγνώστης
-----------------------

 Ώρα κοινής ησυχίας άγνωστο για το 1ο δημοτικό Αγ. Δημητρίου  
Το 1ο δημοτικό σχολείο στον Άγιο Δημήτριο είναι απαράδεκτο να κάνει μια σχολική γιορτή μέχρι τις μια τα ξημερώματα.Μένω εκεί κοντά επί τρείς μέρες περίπου γίνονται οι γιορτές του. ΟΚ δέχομαι να γιορτάσουν τα παιδάκια αλλά όχι μέχρι τα ξημερώματα, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μένουν εκεί. Εκτός αυτού από πού ακούστηκε να ψήνουν μέσα στον χόρο του προαύλιου.
Η μουσική ήταν τόσο δυνατή που απλά δεν μπορούσες να ακούσεις την τηλεοράση που ειχα αναμένη. Τα παιδάκια να μιλάνε στο μικρόφωνο που ήταν τέρμα. Η τσικνίλα απο το ψησίμο ήταν απίστευτη.
Το 100 είχε έρθει δυο φορές. Μετά την πρώτη επίσκεψη της αστυνομιας χαμηλώσε η ενταση της μουσικης. Μετά απο κανα τεταρτο ξανά στην ίδια αρχική ενταση. Μετά απο την δευτερη επισκεψη απο την αστυνομιά και απο τους τριγυρω άπειρους κατοίκους η μουσική πάλι χαμήλωσε.

Και ρωτώ εγω, γιορτή για παιδία δημοτικού δεν είναι; Γιατί μέχρι τόσο αργά; Γιατί κανένας σεβασμός στους γειτονες αυτής της γειτονίας;
Αμα οι άνθρωποι αυτοί δεν δουλευαν σήμερα δεν παει να πει ότι και οι άλλοι δεν δουλεύουν...
Αυτοί δεν είναι μορφωμένοι άνθρωποι (πχ δάσκαλοι, διευθυντες και ιστοριές), άλλα άνθρωποι σπηλέων που δεν σέβονται και δεν του νοιάζει τπτ...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!