tromaktiko: Πόθεν έσχες

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πόθεν έσχες



Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα 'φοροκαταιγίδα' για να αντιμετωπίσει το έλλειμμα της Ελλάδας.
Θα ήθελα να προτείνω μία ιδέα για την αντιμετώπιση του ελλείμματος λίγο διαφορετική από αυτήν της κυβέρνησης. Αφού ο κ. Παπανδρέου νοιάζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες (όπως ισχυρίζεται) γιατί δεν εφαρμόζει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για ΝΥΝ και ΠΡΩΗΝ
1) βουλευτές
2) δικαστικούς και εισαγγελείς
3) εφοριακούς
4) ιατρούς
5) συνδικαλιστές
6) προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων προμηθειών δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα
7) διοικητές νοσοκομείων
8) διοικητές οργανισμών και φορέων (όπως ΙΚΑ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ ... κτλ)
9) γενικών γραμματέων υπουργείων
10) ατόμων τα οποία έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα
(των τελευταίων 30 χρόνων) και εάν προκύψουν εισοδήματα (καταθέσεις ή περιουσιακά στοιχεία των ιδίων ή ατόμων του συγγενικού περιβάλλοντος) τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τότε να κατάσχονται αυτόματα από το δημόσιο ως προϊόν κλοπής, μίζας ή εκβιασμού του ελληνικού λαού.
Επειδή μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες άτομα, υπολογίζω ότι μια τέτοια κίνηση θα ξεχρέωνε το χρέος της Ελλάδας μέσα σε ένα χρόνο. Εάν θέλετε μπορούμε να διεκδικήσουμε την εφαρμογή αυτού του αιτήματος συγκεντρώνοντας υπογραφές υπέρ αυτού.
Επίσης θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε την εφαρμογή αυτής της πρότασης απειλώντας την κυβέρνηση ότι εάν δεν την εφαρμόσει θα συγκεντρωθούμε 5 εκατομμύρια Έλληνες στο Σύνταγμα, θα παραλύσουμε την Αθήνα και δεν θα φύγουμε για μήνες μέχρι να το κάνει. Αυτό θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μπορούμε να το κάνουμε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!