tromaktiko: Το νέο πουλέν του Ψωμιάδη

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το νέο πουλέν του Ψωμιάδη




Το νέο πουλέν του Ψωμιάδη ακούει στο όνομα Φάνης Παπάς. Πρώην δήμαρχος Σοχού και περιφερειακός σύμβουλος σήμερα με την παράταξη του Π. Ψωμιάδη.
Ο νέος εκλεκτός του «μακεδόνα της καρδιάς μας» – νέο… Τσαμασλή τον αποκαλούν στη Θεσσαλονίκη – με το που εκλέχτηκε έγινε αμέσως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα εμπορίου, θέση που κατείχε μέχρι τις πρόσφατες εκλογές το «δεξί χέρι» του Ψωμιάδη ο Γιώργος Τσαμασλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεόκοπος και φιλόδοξος Φάνης Παπάς… ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές στο στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής βάζοντας υποψηφιότητα στη Β΄Θεσσαλονίκης.

Με τη βοήθεια του Ψωμιάδη βεβαίως, βεβαίως που απ΄ ότι φαίνεται ταιριάζουν τα «χνώτα» τους και όπως φημολογείται έχουν πολλά κοινά σημεία! Για την ιστορία να σας πούμε ότι ο …υποψήφιος βουλευτής Φάνης Παπάς, στο παρελθόν ανήκε στην ομάδα Ρεγκούζα, αλλά εν μια νυκτί μεταπήδησε στο στρατόπεδο του Ψωμιάδη.

ΥΓ. Λεπτομέρεια: καλά τα σχέδια σας, τον Σαμαρά τον ρωτήσατε; Γιατί απ΄ ότι φαίνεται λογαριάζετε χωρίς το ξενοδόχο…

Τέλος, για όσους Θεσσαλονικείς δεν ξέρουν τον φέρελπι πολιτικό…ψάξτε τον πίσω από τις φωτογραφίες του Σαμαρά, όσες φορές έχει ανέβει στη συμπρωτεύουσα. Ο μπαγάσας σε όλες είναι μέσα. Αίλουρος ο Φάνης….
http://www.kentrinews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!