tromaktiko: Είπα να πάω στο Σύνταγμα με την γυναίκα μου... και γύρισα από το νοσοκομείο

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Είπα να πάω στο Σύνταγμα με την γυναίκα μου... και γύρισα από το νοσοκομείο



Στις 03:00 επέστρεψα (ευτυχώς σώος και αρτιμελής) και εγώ και η γυνάκα μου από το Σύνταγμα, μετά από την διακομιδή μας σε 2 Νοσοκομεία...
Ο λόγος? απλά φάγαμε μια αδέσποτη κρότου λάμμψης στο πρόσωπο!!! Ο λόγος? κάποιοι πονηροί κάποια στιγμή άρχισαν να βρίζουν και να πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ. Εκείνοι απάντησαν με δακρυγόνα και χημικά κρότου λάμψης. Εγώ με την γυναίκα μου είμαστε σε απόσταση τουλαχιστον 60-70 μέτρων, σχεδόν απέναντι από το κέντρο της Βουλής. Τα επεισόδια γίνονταν Αμαλίας και Β. Γεωργίου. Κάποιο βλάμμένο ΜΑΤ, γιατί μόνο περί βλαμμένου πρόκειται, θεώρησε καλό να ρίξει εναντίον του κόσμου που δεν είχε καμία συμμετοχή στα επεισόδια!!!
Αποτέλεσμα μας μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σωτηρία. Ευτυχώς δεν είχαμε προβλήματα με το αναπνευστικό. έπειτα από εξετάσεις κλπ, μας είπαν ότι πρέπει να πάμε σε άλλο νοσοκομείο για να μας δουν οφθαλμίατρος και χειρούργος.
Διάγνωση: Ελαφριά βλάβη στά μάτια και οι δύο. Εγκαύματα Β' βαθμού εγώ στο μέτωπο (χρειάζομαι θεραπεία πλαστικού χειρουργού) και ελαφρότερα εγκαύματα η γυναίκα μουστο πρόσωπο και στα χέρια!!! Τέλος καμμένα μαλιά και οι δύο.
Τι να πω παιδιά? Τι να πω?
Εύχομαι όλα να πάνε καλά σήμερα. Να μην υπάρχουν άλλοι συνάνθρωποι μας τραυματίες!!! Προσοχή φίλοι μου΄και περισσότερο εκείνοι που ανεβαίνουν να διαμαρτυρηθούν με τα παιδιά τους. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην πλατεία, τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ οι οποίοι μας περισυνέλεξαν και μας διαμετακόμησαν στα Νοσοκομεία.
Ιδιαίτερα τους Γίατρούς στο Νοσοκομείο Σωτηρία και στο Γενικό κρατικού Νίκαιας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!