tromaktiko: Πειθήνια όργανα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άξιοι συμπαραστάτες οι κάθε λογής παρατρεχάμενοι!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πειθήνια όργανα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άξιοι συμπαραστάτες οι κάθε λογής παρατρεχάμενοι!



Ολοι οι ταχα διαφωνούντες βουλευτές του πασοκ τελικα με μια μεγαλειωδη κ...τουμπα ( τελικα δεν ειναι μονο ο Καρατζαφέρης κ...τουμπας!) τελικα θα υπερψηφίσουν δυστυχώς...
Ηταν μονο γιαλαντζι διαφωνούντες για να θολώσουν τα νερα!! Βεβαια ο ανικανοτερος πρωθυπουργός θα εβρισκε ετσι κι αλλιώς δεκανικια: την Ντόρα και τους υπηρέτες της με τελευταια την κα. Παπαδημητρίου (γιατι δεν την ακολουθησε εξαρχής και φευγουν με την τακτικη της σταγόνας; Γιατι ολοι κρατησαν την εδρα; Τους ανηκει? Απο που ως που? Εκλεχτηκαν χαρη στο κομμα τους) η οποια εκανε την ακολουθη απιστευτη δηλωση: οτι θα υπερψηφίσει επειδη σέβεται την πορεια της!!! Τοσα χρονια μέρος του προβλήματος και τωρα στην υστατη θητεια της δεν καταλαβαινει οτι ετσι απλα στιγματιζει με τα μελανοτερα χρωματα την έως σημερα διακοσμητική θητεια της!!! Μαλλον νομιζε οτι ειναι ακομη νταντα του ανικανοτερου!!! Γήρας ουκ ερχετε μονο!!
οι μονοι αξιοπρεπεισ τελικα ηταν οσοι παρεμειναν και καταψηφισαν απο τους κυβερνητικούς και οσοι παραιτηθηκαν!! Στην Ελλάδα ολα ξεχνιουνται αμέσως δυστυχώς!! Ελπιζω οι Έλληνες να μην ξεχασουν ποτε όσους υπερψηφίσουν το μεσοπροθεσμο - εξαθλιωση και να τους στειλουν στον Καιάδα τησ ιστοριας!!! Αν και οι αμετανοητοι πασοκοι δεν αλλαζουν, οι βολεμενοι αγραμματοι κοπριτεσ του Παγκαλου που εγιναν δημοσιοι υπαλληλοι παλι πασοκ θα ψηφισουν!!! Αβυσσος η ψυχη του πρασινοφρουρου!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!