tromaktiko: Αξιοπρέπεια...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Αξιοπρέπεια...



Αγαπητοί αναγνώστες, είμαι ένας από αυτούς που από το απόγευμα της Τετάρτης έχω αφήσει τον καναπέ του σπιτιού μου, και συμμετέχω στις... Λαϊκές Συγκεντρώσεις του κινήματος των αγανακτισμένων, από τότε και κάθε μέρα (ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ). Οι απόψεις και οι προβληματισμοί που ακούω κάθε απόγευμα από άτομα με παρόν, αλλά όχι με ΜΕΛΛΟΝ (φρόντισαν κάποιοι άλλοι να το καπηλευτούν), χωρίς καμία, μα καμία πολιτική σκοπιμότητα με συγκινούν, αλλά ταυτόχρονα με πορώνουν να συνεχίσω έναν αγώνα, που κατά την προσωπική μου γνώμη δεν έχει αύριο.
Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια σπίθες σε όλη την Ελλάδα, και είναι ζήτημα χρόνου να ενωθούν και να σχηματίσουν μία πύρινη λαίλαπα (ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ).
Είμαι από τους τυχερούς που εργάζομαι (έως τώρα), αλλά πιστέψτε με δεν έχω «ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ».

Έχω χάσει ότι πολυτιμότερο είχα αποκτήσει με κόπο, την «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» μου.
Καθημερινά μου υπενθυμίζουν ότι ζω σε μία χώρα διεφθαρμένη (άρα συμμέτοχος στην διαφθορά είμαι και εγώ), σε μία χώρα που η σωτηρία της είναι «προνόμιο» των φτωχών και των αδυνάτων, σε μία χώρα που εν μέσος πλην σαφώς έχει πουληθεί και μένουν μόνο τα διαδικαστικά, σε μία χώρα που ο μόνος νόμος που ισχύει, είναι ο νόμος της «ΖΟΥΓΚΛΑΣ», σε μία χώρα που η αξιοκρατία περνάει μέσα από τα πολιτικά γραφεία.

Δεν αισθάνομαι ούτε ήρωας, ούτε επαναστάτης, ούτε γραφικός, ούτε ψωνισμένος.
Αισθάνομαι ως ένας απλός πολίτης, που χρέος του είναι να προσπαθήσει για ένα καλύτερο αύριο.
Ένας πολίτης που αν δεν πάρει την τύχη του στα χέρια του, πολύ σύντομα θα γραφτεί στην ιστορία σαν «ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ»!!
Ένας πολίτης που σύντομα θα δει τα παιδιά του να ξενιτεύονται, και δεν θα έχει μία πειστική απάντηση να τους δώσει.
Ένας πολίτης που έκανε το λάθος με την ψήφο του να δώσει φιλί ζωής σε αυτούς που τόσα χρόνια υπονόμευαν την χώρα μας, και αυτήν την στιγμή κυκλοφορούν ανάμεσα μας ατιμώρητοι.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑ ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!!

Υ.Γ. ΑΔΕΡΦΙΑ σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!