tromaktiko: Η λυσσαλέα επίθεση της εργοδοσίας συνεχίζεται στον κλάδο μας

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η λυσσαλέα επίθεση της εργοδοσίας συνεχίζεται στον κλάδο μας



Τελευταίο θύμα αυτής η συνάδελφος δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου. Μια καταξιωμένη στον χώρο της δημοσιογραφίας συνάδελφος η οποία επί 30 συναπτά έτη ασκεί την δημοσιογραφία.
Χαρακτηρίστηκε λοιπόν από την Διοίκηση της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» ως αντιπαραγωγική και απολύθηκε! Να φταίει άραγε το γεγονός ότι η Πόπη έχει υπάρξει εργασιακός αντιπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ; Ή μήπως ότι χρησιμοποιούσε σκληρή γλώσσα όταν διαπίστωνε εργασιακές παρατυπίες εις βάρος συναδέλφων της από την εργοδοσία, και αντιδρούσε στο θέμα των ατομικών συμβάσεων που προσπαθεί να προωθήσει στην εφημερίδα, και όχι μόνο, ο κύριος Μπόμπολας;
Εμείς γνωρίζοντας προσωπικά την συγκεκριμένη συνάδελφο θα προσθέσουμε διευκολύνοντας τους ιθύνοντες της εφημερίδας, ότι όντως η Πόπη Χριστοδουλίδου ήταν αντιπαραγωγική! Οι σιελογόνοι αδένες της δεν παρήγαγαν αρκετό σάλιο για να γλείψει και περιοριζόταν στο να κάνει ρεπορτάζ!
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως αυτή η συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης της εργασίας στον κλάδο μας, είτε αφορά συνδικαλιστές είτε απλά μέλη, δεν θα περάσει έτσι! Συμπαραστεκόμαστε στην συνάδελφο και στην ΕΣΗΕΑ, και διαθέτουμε τις δυνάμεις μας σαν σωματείο για οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης προς αποφυγή τέτοιων άδικων απολύσεων.
Συνάδελφοι τεχνικοί,
παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα όπως επιβάλουν οι καιροί που διανύουμε! Όλοι μαζί ενωμένοι, τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί, θα κερδίσουμε!

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!