tromaktiko: ΠΑΤΡΑ: Στον Εισαγγελέα η υπόθεση της φήμης για τον "ομαδικό βιασμό"

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Στον Εισαγγελέα η υπόθεση της φήμης για τον "ομαδικό βιασμό"



Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες στην Πάτρα (και οι οποίες περιέργως κυκλοφόρησαν και στα Ιωάννινα) για βιασμό νεαρού ζευγαριού (από αλλοδαπούς) στην περιοχή της Veso Mare...
Σήμερα ο φάκελος με όλα τα στοιχεία παραδίδεται στον Εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί αν θα διατάξει περαιτέρω έρευνα ή θα προχωρήσει σε απόδοση ευθυνών για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Μάλιστα στον φάκελο υπάρχουν και στοιχεία για κάποια blogs που με ανευθυνότητα μετέδωσαν την φήμη, συμβάλλοντας στο "ράδιο αρβύλα" των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με το dete.grτέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται!
1. Κανένας νέος δεν πέθανε τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα (θα το μαθαίναμε). Γιατί μέχρι και φήμη πως ο άνδρας του ζευγαριού... πέθανε μετά τον βιασμό, κυκλοφόρησε!
2. Αφγανοί δεν συχνάζουν στην Βέσο Μάρε.
3. Καμία καταγγελία δεν έγινε στην Αστυνομία και κανένας δεν νοσηλεύθηκε σε Νοσοκομείο της πειροχής μετά από... "ομαδικό βιασμό"!
4. Παρ' όλα αυτά κάποιοι ασυνείδητοι συνεχίζουν και διαδίδουν την ανυπόστατη αυτή πληροφορία, βασιζόμενοι ότι η διάδοσή της θα συνεχιστεί, λόγω του φόβου που προκαλεί!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!