tromaktiko: Η κραυγή δεν έχει τέλος

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η κραυγή δεν έχει τέλος



Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαίς
Εκεί που πάει να σκύψει...

Με το σουγιά στο κόκκαλο
Με το λουρί στο σβέρκο

Να τη πετιέται από ξαρχής
Και αγριεύει και θεριεύει ...
Και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου
22 μέρες ειρηνική διαδήλωση !!! Κανείς δεν το περίμενε! πότε το είχαμε ξαναδεί αυτό ; ποτέ! Θα σταματήσει λέγανε τις δύο πρώτες μέρες. Πάντως και να σταματήσει οι λόγοι που ανάγκασαν να στήσουν τον απλό λαό στις πλατείες θα πλανάται για πολύ καιρό ίσως και χρόνια ακόμα στον αέρα!!!
Όλοι περίμεναν το ΜΠΑΜ ! Το τέλος των συγκεντρώσεων, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, το τέλος της ΚΡΑΥΓΗΣ ! ΑΛΛΑ Η ΚΡΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011! ΑΠΕΡΓΙΑ!! ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !! Και ναι το πέτυχαν αμαύρωσαν την διαδήλωση, την διαμαρτυρία, μια διαδήλωση διαφορετική από τις προηγούμενες, μια διαδήλωση πιο ξεχωριστή και πιο ειρηνική από ποτέ! Και ξέρετε γιατί ; Γιατί όταν η πατρίδα κινδυνεύει στα αλήθεια τότε εμείς ο απλός λαός , ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ! ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!
( ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ)
Και μην ξεχάσω ποιοι αμαύρωσαν την διαδήλωση; Οι γνωστοί άγνωστοι; Μόνο που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί κατά περίπτωση. Ποιους συνέφερε σήμερα η βία; Η καταστροφή ; Ποιοι κρύβονταν σήμερα μέσα στις κουκούλες; Από πού καθοδηγήθηκαν ; Δεν είναι ανάγκη να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα. Δεν είναι απαραίτητο. Η μεταρρύθμιση και η κοινωνική αλλαγή πραγματοποιούνται αλλάζοντας το ίδιο το σύστημα. Η καταστροφή των πραγμάτων , του περιβάλλοντος, η βία κ.λ.π. χαρακτηρίζουν κατά την γνώμη μου ζωώδης ένστικτα. Αυτό που απαιτείται ούτως ή άλλως ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: Η συνειδητοποίηση της κατάστασης!! Και αυτό είναι που οδηγεί τους ανθρώπους σήμερα !
Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ του κράτους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αλλά και τον πόνο του Έλληνα, το σφίξιμο στην καρδιά του απλού λαού, του απλού ανθρώπου, δεν τα αντιλήφθηκε κανείς!
Ο Ελληνικός λαός έχει αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και δεν την πουλάει! Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ !

Διασύρατε την Ελλάδα ! Την Εξευτελίσατε σε όλο της το μεγαλείο! Την ξεπουλήσατε και την εκθέσατε σαν την τελευταία ελεημονούσα, τσακίσατε την αξιοπρέπεια της! Αυτών που φέρανε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο δεν δείχνουμε τα πρόσωπα τους, δεν επιτρέπουν οι νόμοι να τους διασύρουμε; είτε είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι είτε είναι συνεργοί! Πάντως όλοι γνωρίζουμε είναι πάρα πολλοί αυτοί που φέρανε την Ελλάδα σε αυτήν την θέση. Μήπως ήταν ένα σχέδιο για να σβήσει η Ελλάδα και πάνω στα συντρίμμια της να ορθοποδήσουν οι μεγάλες χώρες; Σας θυμίζει τίποτα; Γιατί η Ελλάδα είχε και έχει αξιοπρέπεια! Δοξάστηκε και θα δοξάζεται στους αιώνες ! ! !

Ας θυμηθούμε το σύνταγμα :
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!
http://bonitsapress.blogspot.com/2011/06/blog-post_9917.html#ixzz1PR9JmAus
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!