tromaktiko: «Κουράστηκαν οι Αγγελόπουλοι»

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Κουράστηκαν οι Αγγελόπουλοι»



Ο Ράσο Νεστέροβιτς πίστευε μέχρι πριν λίγες μέρες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά τα πάντα ανατράπηκαν. Ο Σλοβένος σέντερ μάλιστα, τόνισε πως πιστεύει ότι ίσως κουράστηκαν οι Αγγελόπουλοι και αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μπορείς να μου πεις; Σίγουρα, είσαι καλύτερα ενημερωμένος» είπε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο ο Νεστέροβιτς που αναφέρθηκε έπειτα, στην όλη κατάσταση επισημαίνοντας πως «όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Η κατάσταση δεν είναι ρόδινη. Η χώρα βρίσκεται σε κρίση, οι άνθρωποι είναι στους δρόμους... Δεν ξέρω ποια είναι η αιτιολογία της απόφασης των αδερφών Αγγελόπουλων.

Ίσως να κουράστηκαν να περιμένουν πότε θα έρθουν οι επιτυχίες. Είχα μιλήσει πολλές φορές με τους διοικούντες για το μέλλον μου, αλλά δεν είχαμε καταλήξει. Πίστευα, όμως, πως θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μέσα σε μία νύχτα όλα άλλαξαν».

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του τραυματισμού του τόνισε πως «θα μου πάρει ακόμα ενάμιση μήνα, αλλά δεν θα πιεστώ για να επιστρέψω νωρίτερα».

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!