tromaktiko: Τι διαφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής από έναν άλλο Έλληνα

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Τι διαφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής από έναν άλλο Έλληνα



Καταρχάς πέρα από κάθε κριτική για την διαχείριση του προβλήματος υγείας του Προέδρου της Βουλής εύχομαι ανθρώπινα σε αυτόν περαστικά.

1 .Θέλω να μας ενημερώσει η Διοίκηση του ΕΚΑΒ πόσους ασθενείς με εμπύρετο πνευμονία έχουν διακομισθεί από νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη.
2. Πόσοι ασθενείς από τους ανωτέρω έχουν μεταφερθεί με αεροδιακομιδή και με στρατιωτικό μέσο.
3. Πόσο κόστισε η αναφερόμενη αεροδιακομιδή στον Έλληνα φορολογούμενο και ποιος θα την πληρώσει.
4. Γιατί σε περιστατικά πολιτών που ζητούν την διακομιδή ασθενών τους που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν από τα νοσοκομεία της περιφέρειας στην Αθήνα, μια και η μόνιμη κατοικία τους είναι η Αθήνα ,το ΕΚΑΒ τους μεταφέρει στο κοντινότερο και καταλληλότερο Νοσοκομείο κατά την γνώμη των συνδικαλιστών. Από την περιφέρεια Πελοποννήσου στην Πάτρα, της Θεσσαλίας στην Λάρισα ,της Ηπείρου και τα νησιά του Ιονίου στα Ιωάννινα κτλ
5 .Και τέλος πόσα άτομα έχουν χάσει την ζωή τους ή έχουν υποστεί βαριά αναπηρία από την μη διακομιδή ή την καθυστερημένη διακομιδή προς την Αθήνα.
Για αυτούς που δε έχουν μνήμη, να αναφέρω αυτά που και εγώ έχω διαβάσει κατά καιρούς στις εφημερίδες ,το νεογνό από Κέρκυρα, τον νεαρό που ήταν γνωστός από την τηλεόραση στην Νάξο, το τροχαίο από την Κω κτλ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής ,όπως όλοι οι βουλευτές έχει κάνει ακόμη μία φορά κατάχρηση εξουσίας ,όπως είχε κάνει και ο κύριος Λοβέρδος. Τον διακόμισαν στην Αθήνα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΚΑΒ που εφαρμόζουν σε όλους του άλλους πολίτες εκτός των 300/σίων ,θα τον μετέφεραν έως την Θεσσαλονίκη. Βέβαια οι διακομιζόμενοι δεν γνωρίζουν τι κάνει συνήθως το ΕΚΑΒ.
Εύχομαι στην αποκατάσταση της υγείας του Προέδρου και την άμεση διερεύνηση για το ποιος προσπαθώντας να του προσφέρει ΄΄ εξυπηρέτηση ΄΄ έκανε παράβαση καθήκοντος.
Και ο κ Ρακιτζής που διατυμπανίζει ότι πρεσβεύει την αξιοκρατία να εξετάσει την αεροδιακομιδή και να στείλει τον λογαριασμό στον ''προσφέροντα εξυπηρέτηση΄΄ του ΕΚΑΒ και όχι στον κρατικό προϋπολογισμό.
Ένας εργαζόμενος σε Νοσοκομείο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!