tromaktiko: Σχετικά με τον προαστιακό

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σχετικά με τον προαστιακό



Σας εύχομαι κύριοι & κυρίες διοικούντες και εργαζόμενοι, να σας ιδιωτικοποιήσουν, να μάθετε επιτελούς να σέβεστε τον επιβάτη που πληρώνει αδρά το εισιτήριο του και σεις δεν του παρέχετε τίποτα.
Αναφέρομαι:
1.συχνότητα δρομολογίων Κιάτο Πειραιάς 1δρομολογιο την ώρα? Και αλλαζετε την ωρα δρομολογιου μεσα στο Σαβ/κο ετσι αυθαιρετα χωρις καμια ενημερωση στους επιβατες? Δεν καταλαβαινω τον λογο που επρεπε να γινει μεσα στο Σαβ/κο και οχι καθημερινες που μετακινουνται οι εργαζομενοι?
2. Ο κλιματισμός που ψευτοδουλευει γίνεται ποτέ συντήρηση?
3. Καθαριζονται ποτέ αυτά τα βαγόνια και ιδίως τα καθίσματα?
4. Τα μνμ που βάζετε για την άφιξη στους σταθμούς τα ακούτε που είναι λάθος, αλλά τα αφήνετε να παίζουν λάθος, η θα μιλήσει καμιά φορά ο οδηγός και φυσικά μόνο στα Ελληνικά, αδιαφορώντας τελείως για τούς τουρίστες επιβάτες που δεν έχουν την τύχη να ξέρουν τις περιοχές η να μιλάνε Ελληνικά.
5. Εσείς κύριοι στον σταθμό Λαρισσης, πότε επιτελούς θα τελειώσουν τα έργα που κάνετε? Ειναι δυνατον ο κεντρικοτερος σταθμος να μην εχει καθισματα να κατσει ο κοσμος? Να μην εχει στεγαστρο να προφυλαχτεις απο την βροχη και τον ηλιο? Να μην εχεις προνοησει οτι κινειται κοσμος με ειδικες αναγκες και με βαλιτσες και δεν εχετε βαλει ασανσερ??
6. Έχετε επιτρέψει στους ζητιάνους, στους ναρκομανής και σε αλλοδαπούς να μπαίνουν χωρίς εισιτήρια στο τρένο.
Και φυσικα για ολα αυτα δεν φταιει μονο το κρατος, αλλα ολοι εσεις οι βολεμενοι, οι μονιμοι, οι ελα μωρε δεν βαριεσαι εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα!? Που αδιαφορειτε πληρως για τον κοσμο που ταξιδευει, αντι να τον βοηθατε. Και μετα βγαινετε και κλαιτε και λετε οτι δεν πρεπει να ξεπουληθει ο προαστιακος και θελετε την συμπαρασταση μας, στον αγωνα σας, που ειναι ταλαιπωρια για μας. Θα πρεπε να ντρεπεστε ολοι σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!