tromaktiko: Σχετικά με τον εφαρμοστικο νόμο

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Σχετικά με τον εφαρμοστικο νόμο



Μέσα σε 73 σελίδες, πωλείται η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Πωλείται η ζωή μας, το μέλλον μας και φυσικά το παρόν μας...
Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και διαβάστε από το site ΕΠΙΚΑΙΡΑ, τον εφαρμοστικό νόμο που είναι σε μορφή pdf. Θα πάθετε πλάκα. Όχι μόνο ξεπουλάμε με όποιο τρόπο μας υποδεικνύουν τα αφεντικά του εντολοδόχου πρωθυπουργού ΓΑΠ, αλλά ξεπουλάμε χωρίς να έχουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δικαίωμα ανάκτησης αυτών που πωλούνται.
Κι αν τύχει και βάλουν και κάτι άλλο στο μάτι, θα το πάρουν κι αυτό με συνοπτικές διαδικασίες, αφού το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ για την «εκμετάλλευση» της δημόσιας περιουσίας που θα στηθεί με την επωνυμία ΤΑΜΕΙΟ, θα έχει για στελέχη ανθρώπους της Τρόικας.
Έτσι ότι πετάει, ότι κολυμπάει, ότι χτίζεται, ότι μπορεί να χτιστεί, ότι παράγει έσοδα, ότι μπορεί εν δυνάμει να παράξει έσοδα, είτε είναι κτίρια, γήπεδα, οικόπεδα, αρχαιολογικοί χώροι, ΔΕΚΟ, υδροφόρος ορίζοντας, υπόγειος ορυκτός πλούτος, υπέργειος πλούτος, αιγιαλός, παραλίες, θάλασσες κι ότι άλλο μπορεί να δώσει χρήματα στις τσέπες τους, τα θέλουν να τα πάρουν δικά τους χωρίς να έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μπορούν να τα νοικιάσουν, να τα πουλήσουν σε τρίτους, να κάνουν ότι γουστάρουν και τα έξοδα από τις όποιες κινήσεις τους‚ να βαρύνουν το ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
Κι εμείς καθόμαστε ακόμα και συζητάμε (δηλαδή τους βλέπουμε κι ακούμε να το συζητούν) αν πρέπει να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και πόσο καλό θα είναι για την Ελλάδα, την ανάπτυξη μας, το μέλλον των παιδιών μας…
Όχι ρε παιδιά! Δεν μπορεί να ψηφιστεί αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται. Στοιχειώδης ευθιξία να υπάρχει δεν μπορεί να ψηφιστεί.
Για να καταλάβει κι όποιος δεν θέλει να το διαβάσει θα αναφέρω μόνο αυτό:
Φανταστείτε ότι χρωστάτε σε μια τράπεζα χρήματα και δεν έχετε να πληρώσετε. Έρχεται λοιπόν η τράπεζα και σας λέει: δεν στο παίρνω το σπίτι τώρα, αλλά θα είσαι υποχρεωμένος να πουλήσεις όλα τα υπάρχοντα σου (τα περίφημα ασημικά), υποχρεωτικά θα νοικιάσεις το σπίτι σου και σε 4-5 επιπλέον άτομα και το νοίκι που θα παίρνεις θα το δίνεις σε μένα. Επιπλέον όταν θα βρεις δουλειά, θα εργάζεσαι με τον νέο νόμο, όσες ώρες προβλέπει και τα χρήματα που θα κερδίζεις θα δίνεις το 90% πάλι σε μένα. Εννοείτε πως ΔΕΝ μπορείς να δανειστείς από αλλού για να με ξεπληρώσεις κι αν τυχόν σου κάτσει και καμιά δωρεά, αυτά τα χρήματα θα έρθουν πάλι σε μένα. Αν μετά από όλα αυτά καταφέρεις κι επιζήσεις και δεν συνεχίζεις να μου χρωστάς, άκου και το ωραίο, το σπίτι σου δεν θα μπορείς να το πάρεις πίσω!!!, γιατί θα έχεις παραχωρήσεις τα δικαιώματα (εμπράγματες) σε μένα την τράπεζα. Κι έτσι θα δουλεύεις μια ζωή για μένα, θα παράγεις πλούτο για μένα, θα υποφέρεις για μένα κι εγώ η τράπεζα, θα εισπράττω. Κι όταν μου γουστάρει θα σου σφίγγω και το λουρί, αν σε δω να χαλαρώνεις…
Αν μετά από όλα αυτά, υπάρχει έστω κι ένας βουλευτής που του περνά η ιδέα να ψηφίσει αυτό το αίσχος, στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας, θα είναι ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ και να είναι σίγουρος ότι το Γουδί θα είναι μια έυκολη λύση γι αυτόν, αλλά όχι. Να είναι σίγουρος ότι θα κυνηγήσουμε κι αυτόν και τη μάνα του και τον πατέρα του και τα παιδιά του και τα εγγόνια του, με νόμους μαφίας πλέον. Αν υπογραφεί αυτό το αίσχος, θα έχουν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Μάχαιραν έδωκες, μάχαιραν θα λάβεις…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!