tromaktiko: ΜΑΤ και ΒΙΑ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΜΑΤ και ΒΙΑ



Είμαι και εγω ενας αγανακτισμένος πολιτης που δεν μπόρεσα να βρεθω στο συνταγμα λογο του οτι βρίσκομαι στη Χίο...
θα ηθελα να πω για τα ΜΑΤ οτι πλεον εχουν ξεπερασει καθε οριο με το θεμα των χημικών και ολων αυτων των οπλων που χρησιμοποιουν για την καταστολη.
Ολοι είτε εχουμε παει σε πορεια ειτε οχι ξερουμε οτι οι ιδιοι οι μπατσοι ειναι οι κουκουλοφοροι που παντα διαφευγουν την συλληψη και οι υποκινητες των οσων γινονται.
Επιτελους ασ σταματησουν να μας δουλευουν οτι δηθεν δεν τουσ ξερουμε και γενικοτερα να μας λενε τισ γνωστες ανοησιες.Και επιτελους αυτον τον υπερβαλοντα ζηλο που δειχνουν οι ματατζιδες ας τον δειξουν με αλλο τροπο οχι χτυποντας γυναικες παιδια και γερους ανθρωπους.Οχι πετοντας οι ιδιοι μαρμαρα με σκοπο οχι την καταστολη αλλα το θανατο και μονο.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΝΑ ΤΑ ΩΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΑ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

Αναγνώστης

-------------------

Α ήθελα να ρωτησω τα παιδια των ΜΑΤ που χτυπουσαν αθωους στο συνταγμα αντι να κυνηγανε τους κουκουλοφορους οταν στο μελλον τα παιδια τους θα τους ρωτησουν "τι εγινε στις 29-06-2011 στην πλατεια συνταγματος μπαμπα? Οταν ξεπουλησανε κοψοχρονια την χωρα που την ελεγαν ελλαδα ησουν και εσυ εκει??" θα εχει ο καθενας απο αυτους το θαρρος να κοιταξει το παιδι του στα ματια και να πει την αληθεια. "εκει ημουν παιδι μου και μαζι με αλλα παιδια των ! Ματ χτυπουσαμε αλυπητα και πεταγαμε δακρυγονα σε αθωους πολιτες δεν ειχε σημασια που ηταν ηλικιωμενοι νεα παιδια γυναικες απλα αγανακτισμενοι ανθρωποι που διαμαρτυρονταν για το ξεπουλημα της χωρας εμεις χτυπουσαμε στο ψαχνο" και ισως σκεφτεις οτι αντι να υπερασπιζομαστε τους πολιτες να γινουμε ενα με αυτους εμεις προστατευαμε 300 ζωα μεσα στην βουλη.μακαρι να ειχαμε κανει το σωστο θα ειναι παρα μα παρα πολυ αργα και οι τυψεις δεν θα παλευονται ουτε το βλεμμα των παιδιων σας.

 Αναγνώστης

-------------------
Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
Σωκράτης
Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών
Αισχύλος,

Αναγνώστης

----------------------
Θα έλεγα καταρχήν ότι αυτή η κατηγορία ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία είναι άρρωστοι, άνανδροι,ανίκανοι με κάθε έννοια  και κυρίως ντροπιάζουν τα παντελόνια που φορούν ,αν φορουν ,γιατι όταν βγάζουν την στολή που τους μεταμορφώνει σε ‘ΑΝΤΡΕΣ΄’θα λεγα  ότι φοράνε φούστα κι αυτή ξεσκισμένη….ΨΙΤ ΕΣΥ   …ΞΕΡΩ ΠΟΙΟς  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΧΩΡΙς ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ….. ο χρόνος ΗΔΗ μετρά αντίστροφα…

Αναγνώστης 

-----------------
Αστυνομικοί των 700€ ρίχνουν χημικά στον κόσμο προκειμένου να κάμψουν το ηθικό του επαναστατημένου λαού και νομίζουν οτι κάνουν κάτι. Μόνο που είναι τόσο ανεγκέφαλοι ώστε δεν εχουν καταλάβει ότι τους χρησιμοποιούν!!!!!!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!