tromaktiko: Τελικά ποιός περνάει τα μαθήματα; Εμείς ή οι παρατάξεις;

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τελικά ποιός περνάει τα μαθήματα; Εμείς ή οι παρατάξεις;



Αγαπητοί συνάδελφοι από οποιαδήποτε σχολή.... ! Μόνο σε εμάς συμβαίνει να έχουμε την δυνατότητα να μας στείλουν απ έξω τις...
απαντήσεις καθώς γράφουμε στην εξεταστική στην ΑΣΟΕΕ? συμβαίνει και αλλού???? αν ναι δλδ, να ανησυχήσουμε... Η ιστορία έχει ως εξής:
Βάζει ο καθηγητής πολλαπλής και μετά από μισή-μία ώρα ντρρρρ η δόνηση --> μήνυμα --> από την τάδε παράταξη --> απαντήσεις --> 1.α, 2.β, ..... --> υ.γ: αν θες και το τελευταίο θέμα, κατέβα στο γραφειάκι, το χουμε!
ή: --> αν έχεις mail στο κινητό, να σ στείλουμε τν απάντηση από το τελευταίο ερώτημα ολόκληρη, στείλε το mail!
...........

μήπως είναι τραγικό??? ναι κ εγώ βοηθήθηκα στην αρχή μπας και μειωθούν τα μαθήματα που χρωστάω..αλλά το κοψα μόλις κατάλαβα τι παιζει!

και δεν είναι μόνο αυτό! μν μ πείτε ότι το κάνουν "από την καλή τους την καρδιά" και ξύπνησαν 8 η ώρα να ρθουν το πρωι απ έξω να λύνουν θέματα άλλων! όλοι ξέρουμε πως θέλουν ψήφο! και εγώ το ξέρω όταν σαν 1ο έτος μ ρθε η ερώτηση ουρανοκατέβατη "εε θυμάσαι που στο τάδε μάθημα σ χα στείλει αυτό ε? εε θυμάσαι, βλέπεις ότι εμείς τρέχουμε με το πρόγραμμα να μοιράζουμε.. να κάνουμε... να απαιτούμε" ΟΧΙΙΙΙ ΔΕΝ θέλω να θυμάμαι, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΚΑΝ!!

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΙΙ??? Τους έχεις ανάγκη! και εσύ, και εγώ!! γτ ο καθηγητής όταν ακυρώνει μάθημα, πρώτα το λέει στις παρατάξεις και μετά στο eclass!!

πάμε από το κακό στο χειρότερο. ΈΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!!! Ναι σε αυτούς ΕΙΜΑΙ και εγώ! σ δίνουν από διαφημιστικά μέχρι προγράμματα και απαντήσεις στα θέματα οι παρατάξεις πλέον! ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ η γραμματεία χθές που πέρασα και είδα από ένα παράθυρο ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΤΩ γ να βγάλει προγραμμα!! μα είναι δυνατόν??? Να μοιράζουν προγράμματα εργαστηρίων οι παρατάξεις?? για αυτό δν πρόκειται να φύγουνε ΠΟΤΕ! ΓΤ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι τους έχουμε ανάγκη!!

Είμαι αγανακτησμένη και ΝΑΙ, βλέπω την κατάντια μας.... ΜΑΣ λυπάμαι, ΜΕ λυπάμαι..!
Καλή αποχαύνωση συνάδελφοι!!


Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!