tromaktiko: Τίτλο με Αργεντινή θέλει ο Μέσι

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Τίτλο με Αργεντινή θέλει ο Μέσι



Η Μπαρτσελόνα του Μέσι δεν είναι η καλύτερη όλων των εποχών σύμφωνα με τον Αργεντινό σταρ. Ο 23χρονος τόνισε ενόψει του Copa America ότι «ήρθε η ώρα να κατακτήσω κάτι με την Αργεντινή».

Ο Λέο δεν παραδέχθηκε ότι αυτή η Μπάρτσα είναι η καλύτερη όλων των εποχών, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν μυστικά για την κατάκτηση της Primera Division και του Champions League. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέτυχε φέτος 53 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ένα στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν μπορώ να το πω αυτό, αφού υπήρχαν άλλες σπουδαίες ομάδες σε σημαντικές εποχές, όμως έχουμε αποδείξει ότι αυτή η ομάδα δεν πρέπει να ξεχαστεί» φέρεται να είπε στην εφημερίδα Il Mattino. «Η σεζόν ήταν εξαιρετική, όμως δεν υπάρχουν μυστικά. Στην Μπαρτσελόνα υπάρχει δουλειά και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας» συνέχισε.

Ο 23χρονος μίλησε επίσης για το Copa America του επόμενου μήνα, το οποίο διοργανώνεται στην Αργεντινή από την 1η μέχρι τις 24 Ιουλίου. «Ξέρω τον τρόπο που πρέπει να δουλέψω, είναι το μόνο που ξέρω. Θα προσπαθήσω να μείνω ήρεμος στις καλές και τις κακές στιγμές. Τώρα θέλω να κερδίσω κάτι με την Αργεντινή» κατέληξε ο Μέσι.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!