tromaktiko: Οικογενειακή υπόθεση η πρωθυπουργία…

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οικογενειακή υπόθεση η πρωθυπουργία…



Οι πιέσεις της οικογένειάς του και των στενών συνεργατών του, ανάγκασαν τον Γιώργο Παπανδρέου να προβεί στις αστειότητες που...
παρακολούθησε, χθες το βράδυ, όλος ο κόσμος Μάλιστα μετά τις πιρουέτες που έκανε ο πρωθυπουργός… οι «ταλιμπάν» της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ πανηγύριζαν γιατί όπως λένε δεν «παρέδωσε» την καρέκλα της πρωθυπουργίας.

Η οικογένεια
Οι υπουργοί, ως συνήθως, είχαν μαύρα μεσάνυχτα για την απόφαση του πρωθυπουργού να προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και παραίτηση του ίδιου. Το πρόβλημα για τον Παπανδρέου, όμως, δεν ήταν οι γκρίνιες και η δυσφορία των υπουργών του- έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν τους ενημερώνει για σοβαρά θέματα.

Το πρόβλημά του ήταν η στάση της οικογένειάς του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μόλις ο αδερφός του Νίκος έμαθε τι σκόπευε να κάνει έγινε καυγάς μεγάλος μεταξύ τους. Και μάλιστα ο καυγάς έλαβε χώρα στο Μαξίμου όπου έσπευσε ο αδερφός για να συνετίσει το Γιώργο.

Μετά από πολλή ώρα συζήτηση, ένταση και βαριές κουβέντες ο Γιώργος πείστηκε ότι δεν πρέπει να επιμείνει στην παραίτησή του.
Λίγο αργότερα φώναξε το συνεργείο της ΕΡΤ και υπό το άγρυπνο βλέμμα του αδερφού του, «ξεπαραιτήθηκε» και είπε ότι θα κάνει ανασχηματισμό και θα προχωρήσει μόνος του.
http://www.kentrinews.gr/?p=19932
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!