tromaktiko: Απο εδώ και πέρα αυτήν την ισότητα την απαιτουμε

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Απο εδώ και πέρα αυτήν την ισότητα την απαιτουμε



Διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό τα μηνύματα όλων των συμπολιτών μας. Δεν έχω γράψει μέχρι τώρα κάποιο μήνυμα πολιτικού περιεχομένου αλλά πάντα ήθελα να κρατάω τους τόνους χαμηλούς. ΦΤΑΝΕΙ όμως πια!!!
κύριοι/ες βουλευτές ΦΤΑΝΕΙ!!!

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι η ισότητα! Απο εδώ και πέρα αυτήν την ισότητα την απαιτούμε!
Απο τη στιγμή που όλοι οι πολίτες είναι στην πρέσα για δικά λάθη απαιτούμε λοιπόν να μπείτε στην πρέσα και εσείς! ΤΩΡΑ!!!
Όλοι την Κυριακή να φωνάξουμε στο σύνταγμα 'Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ'. Ωστε από εδω και πέρα να αποδίδονται ευθύνες εκεί που πρέπει. Είτε είναι πρωθυπουργός, είτε υπουργός, είτε βουλευτής από οποιοδήποτε κόμμα. ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ!!!
Αν έχετε έστω και λίγη τσίπα πάνω κύριοι/ες βουλευτές (για να μην το πω πιο λαϊκά) τολμήστε να περάσετε ένα τέτοιο νόμο και αυτοί που θα να ψηφίσουν θα έχουν και τι στήριξη του κόσμου. Όσοι πάλι είναι λαμόγια με τους νόμους του κράτους μας να δικαστούν, να πληρώσουν και μετά τον --ούλο γενικότερα από οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό της χώρας. Να μην έχει πια αυτό το δικαίωμα (και να μην παίρνει εννοείται και βουλευτική σύνταξη ή οτιδήποτε άλλο από το Ελληνικό δημόσιο). Αν θέλει λεφτά ας δουλέψει ή ας έκανε σωστά την δουλεία του ως πολιτικός. Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω την ανάγκη να το φωνάξω. Τα σχόλια δικά σας...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!