tromaktiko: Επισημάνσεις προς Αναγνώστες και φίλους της Πλατείας

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Επισημάνσεις προς Αναγνώστες και φίλους της Πλατείας



Εσείς που έχετε ψυχή,υψώστε την φωνή σας απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη τη χώρα να διαδοθεί το Κίνημα...
Νέος στόχος του: η Πυκνότητα και η Συχνότητα… και μη ζητάτε αρχηγό αν δεν είναι άξιος να επαναδιαπραγματευτεί τους δανειακούς όρους ή να ζητήσει εκλογές. Δεν είδατε τι έκαναν και αυτοί που είχαν αρχηγό; Κάποιοι βουλευτές με τα καραγκιοζιλίκια τους ηρωοποίησαν ακόμη και τον Καραγκιόζη, δειλά ανθρωπάκια, ψεύτες, αρχομανείς, πνευματικά ευνουχισμένοι. Έθεσαν τους εαυτούς τους στην άνευ όρων παράδοση, στον νέο πρόεδρο τους Ελ. Βενιζέλο για να θολώσουν τα νερά επειδή είχαν λερωμένη τη φωλιά τους! Έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια, ξεχάσανε τα γιουχαΐσματα και αυτοί και οι άλλοι που έρχονται στη σειρά παραταγμένοι: μπρος… πίσω… έν… δυό… μαρς... Προσοχή στα στρατιωτάκια παιδιά, που αμέσως μετά στρογγυλοκάθισαν ξανά στο σβέρκο μας σαν να μη τρέχει τίποτα…

Δεν βλέπουν, δεν ακούνε οι »Κύριοι της αλλαγής« ούτε καν την Τρόικα που το είπε καθαρά πως έκαναν μια τρύπα στο νερό, μια μαύρη τρύπα που δυστυχώς δεν πρόκειται να κλείσει... ιδίως μετά το δεύτερο Μνημόνιο!

Όμως εσείς όλοι οι Αγανακτισμένοι σταθείτε »δαίμονες«, ξάγρυπνοι κάτω από τα ιδανικά και τις αρχές με υπευθυνότητα ώσπου να ακουστούν τα δίκαια αιτήματα σας. Και θα προσέξατε πως όσοι δεν συμμετέχουν και κάθονται στα σπίτια τους πιθανόν να ανήκουν σε μια ή και περισσότερες από τις βασικές κάτωθι κατηγορίες:

1) Είναι οι ίδιοι & απαράλλακτοι με τους Πάνω -παύλα Εξουσία,
2) Δεν θέλουν να κατανοήσουν τι σημαίνει κατάργηση θεμελιωδών άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος -παύλα έχουν άρνηση,
3) Είναι οι υπαίτιοι του κατρακυλίσματος της Χώρας οπότε αυτομάτως κρίνονται συνένοχοι -παύλα προδότες.
Δεν γίνεται αυτοί να ανήκουν στους πραγματικούς Έλληνες, μόνο δούλοι του συμφέροντος, »κερματοδέκτες« άψυχοι μπορούν να είναι.
Όσοι τολμήσουν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα το πληρώσουν πολύ ακριβά από τους ψηφοφόρους τους γενικότερα και από το φτωχό κοσμάκη ειδικότερα γιατί άπλωσαν το χέρι τους πάνω στην ελπίδα του…
Δεν θα μπορούν να ξεμυτίσουν έξω. Θα είναι για πάντα καταδικασμένοι στην συνείδηση των Ελλήνων ως Προδότες μια για πάντα από την Ιστορία.

Αγωνία για το Αύριο, 2011
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!