tromaktiko: Επιτροπές ΙΚΑ στο Νοσοκομείο Παναγία Θεσσαλονίκης

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Επιτροπές ΙΚΑ στο Νοσοκομείο Παναγία Θεσσαλονίκης



Όπως εγώ ετσι και αρκετός κόσμος εχουμε φτάσει σε σημείο απελπισίας...
μιας και περιμενουμε αρκετο καιρο τωρα εγω απο της 2 Μαΐου να περασουμε επιτροπη ορθοπεδικων στο νοσοκομειο Παναγία Θεσσαλονίκης.
Για την ακριβεια στις 30 Νοεμβρίου ειχα καποιο τροχαιο τα τραυματα μου δεν μου επιτρεπουν εδω και μηνες να εργαστω ασφαλισμενος στο ΙΚΑ περναω επιτροπες πρωτοβαθμιες ωσπου την τελευταια φορα με παρεπεμψαν στην δευτεροβαθμια επιτροπη ορθοπεδικων στο νοσοκομειο παναγια.με εστειλαν στο γραφειο που κλείνει τα ραντεβου στην πυλη αξιου και απο εκει με ενημερωσαν να δωσω τα στοιχεια μου και θα με καλεσουν τηλεφωνικα ποτε εχω ραντεβου ολα αυτα στις 2 μαιου 2011.
Μεχρι και σημερα 20 ιουνιου δεν με καλεσαν αυτο φυσικα εχει ως αποτελεσμα να μην μπορω να πληρωθω και τις υποχρεωσεις αλλα και οι ιατρικες αναγκες να μην μπορω να τις καλυψω.τους καλεσα λοιπον εγω μηπως και εχουν χασει το τηλεφωνο μου να δω τι γινεται στις 10 ιουνιου αλλα και σημερα 20 ιουνιου....

Η απαντηση ηταν πως κυριε δεν εχει ξεκαθαρισει τι θα γινει με τις επιτροπες στο συγκεκριμενο καταστημα καλεστε μας παλι τελος του μηνα....και εγω της απαντησα ευγενικα κυρια μου εγω πως θα ζησω μεχρι εσεις να αποφασισετε τα διοικητικα σας λυπαμαι κυριε δεν μπορω να σας βοηθησω.

Ήμουνα σιγουρος αλλα κατι πρεπει να γινει γιατι μιας και περνουμε παραταση τοσος κοσμος οταν τελικα βρεθει λυση να εξυπηρετηθουμε μαλλον θα εχουμε πιασει τα χριστουγεννα!!!


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!