tromaktiko: Σχετικά με: "Ο μέγιστος προδότης"

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σχετικά με: "Ο μέγιστος προδότης"



Έχω να κανω καποιες παρατηρησεις εξυπνε Έλληνα εγω σαν ηλιθιος Ελληνας.

1. Οταν εσυ ακομα και τα χρωματα που μαθαινουν τα παιδια στο νηπιαγωγειο τα συνδυαζεις με τα χρωματα των κομματων μου λες οτι δεν εισαι κομματικοποιημενος;
2. Γιατι σε καθε σου προταση βαζεις την λεξη πρασινους; Θες να μας πεις δηλαδη οτι ολοι οσοι διοριστηκαν τα τελευταια χρονια στο δημοσιο ειναι ΠΑΣΟΚ;
3. Ποιος σου ειπε οτι ολο το δημοσιο βουλιαξε την χωρα; Ο μεσος ορος ειναι 3000 τον μηνα, αλλα για σκεψου οτι οι 300 εκει μεσα παιρνουν 10000 τον μηνα αυτο σημαινει οτι υπαρχουν και δημοσιοι υπαλληλοι οι οποιοι παιρνουν 1000 ευρω. Και ειναι οι περισσοτεροι. Αρα λοιπον δεν την βουλιαξε το δημοσιο βλεπεις πολυ καλα ποιος την βουλιαξε.
4. Γιατι χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο (τελευταια παραγραφος); Σε πληροφορω οτι αυτα που γραφεις ισχυουν για σενα. Οταν μου λες οτι εγω ειμαι πορωμενος εσυ τι εισαι οταν αποκαλεις την μιση Ελλαδα πρασινη (την ηθελες κοκκινη;) οταν αποκαλεις φασιστες τους αλλους μισους, οταν σε ενοχλουν οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ (οπως λες) συνδικαλιστες.
5. Και τελος οι αμορφωτοι ανθρωποι πορωνονται και χειραγωγουνται ευκολα που απο οτι βλεπεις σου εχουν περασει κατι αντιληψεις που εχουν βαφτει με τα χρωματα των κομματων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!