tromaktiko: «Στον τόπο που γεννήθηκα»

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Στον τόπο που γεννήθηκα»



Οι εκπομπές που αγαπήσατε τόσο πολύ έρχονται ξανά στις οθόνες σας! Από αυτή την Κυριακή με την ευκαιρία και της καλοκαιρινής περιόδου δείτε την εκπομπή «στον τόπο που γεννήθηκα» από την αρχή της .
 Όταν ξεκίνησε το «ταξίδι» της στα χωριά της ελληνικής υπαίθρου πριν από 3 περίπου μήνες. Την Κυριακή 26 Ιουνίου πάμε …Νέα Μάλγαρα! Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά όλο το καλοκαίρι.

Η εκπομπή «στον τόπο που γεννήθηκα» κατάφερε μέσα σε τρεις μόλις μήνες να γίνει ιδιαιτέρως αγαπητή στους τηλεθεατές. Με μόνο γνώμονα την προβολή της παράδοσης, της ιστορίας αλλά και τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς- καταγράφοντάς τη μέσω της τηλεοπτικής εικόνας, η εκπομπή συνεχίζει τη πορεία της με επιβράβευση την αγάπη του κόσμου.
Σε ένα σύντομο απολογισμό οι 90 ημέρες ζωής της εκπομπής αφήνουν μια «γλυκιά» γεύση στα χείλη όλων.
Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά όλο το καλοκαίρι αφού η ομάδα της εκπομπής βρίσκεται επί ποδός και ανα πάσα στιγμή έτοιμη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους φιλόξενους κατοίκους των περιοχών που επισκεφτήκαμε, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους οργανοπαίκτες, τα μέλη των χορευτικών, τους τεχνικούς με τους οποίους συνεργαστήκαμε στον κάθε τόπο, τις αρχές, όλους τους φορείς……
Φυσικά όλους τους ανθρώπους-φίλους της εκπομπής που στους τρεις αυτούς μήνες μας έχουν δώσει μια μεγάλη χείρα βοηθείας μέσω της προβολής των ενημερωτικών μας στα blogs, στις ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ. έντυπα. Ελπίζουμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί κανονικότατα και από την νέα σεζόν.
Υπενθυμίζουμε πως η εκπομπή «δεν πάει διακοπές», (άλλωστε στους καιρούς που ζούμε ποιος πάει;), είμαστε εδώ περιμένουμε τις προτάσεις σας και τα emails. Τα γυρίσματα σε πλήρη εξέλιξη.
Στην οθόνη της 4Ε αυτή την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι τα Νέα Μάλγαρα, ενώ ακολουθούν κάθε Κυριακή με τη σειρά Λουτροχώρι Πέλλας, Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης, Πλάτανος Ημαθίας, Νικήτη Χαλκιδικής, Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, Εύζωνοι Κιλκίς, Αλώνια Πιερίας και Γέφυρα Θεσσαλονίκης.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι μέσα από τη ψυχή μας. Να είστε όλοι καλά.
“Στον τόπο που γεννήθηκα”. Το χωριό ξανά στο επίκεντρο!

Επιμέλεια-παρουσίαση Θανάσης Κληματσίδας.
Εικονολήπτης Κώστας Πιλακούδης
Παραγωγή 4Ε
Ekpompi4e.blogspot.com
Facebook, twitter



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!