tromaktiko: Απάντηση: Όλη η Θράκη στη Βουλγαρία!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Απάντηση: Όλη η Θράκη στη Βουλγαρία!



ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ που κράζετε τον άνθρωπο που καλά έκανε και πήγε στην Βουλγαρία για να ψωνίσει...
έχετε καταλάβει πως τόσα χρόνια που ΔΕΝ υπήρχε η κρίση όπως τώρα ΟΛΟΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες τι έβγαζαν από ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ? Πόσα ήταν τα κέρδη τους τότε? Τώρα εν μέσω κρίσης ΟΛΟΙ κάνουν 10ήμερα προσφορών γιατί πολύ απλά τα κέρδη τους έχουν πέσει αισθητά. Σε περίοδο εκπτώσεων βλέπουμε πλέον εκπτώσεις της τάξεως του 70-80%. Με τέτοιες εκπτώσεις και συνεχίζουν να έχουν κέρδος. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?

Η τοπική αγορά της εκάστοτε πόλης εξωθεί τον κόσμο να σταφεί προς την Βουλγαρία και ΚΑΘΕ Βουλγαρία. ΕΓΩ που κατοικώ στην Αλεξανδρούπολη σας πληροφορώ πως η "ακριτική" Αλεξανδρούπολη είναι από τις πλέον ακριβότερες πόλεις σε ΟΛΗ την Ελλάδα. Προκαλώ τοπικούς ελεύθερους επαγγελματίες να με διαψεύσουν.
Λογικό όμως θεωρείτε...Χωρίς την ζήτηση που υπάρχει λόγο του "ξένου" κόσμου που κατοικεί στην πόλη, "ΧΤΥΠΑΝΕ" τις τιμές σε οτιδήποτε.
Δεν επικροτώ την στροφή προς Βουλγαρία αλλά όταν οι μισθοί ΟΛΩΝ μειώνονται, ΛΟΓΙΚΟ είναι ο κόσμος να ζητά την εξικονώμηση και του τελευταίου euro.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!