tromaktiko: Σχετικά με: "Έλληνες" στο όνομα και Έλληνες στην καρδιά

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σχετικά με: "Έλληνες" στο όνομα και Έλληνες στην καρδιά



Φίλοι αναγνώστες κάποτε πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ' αυτές τις φαινομενικές διαφορές ελλαδιτών και Κύπριων!!
1. Φίλε αξιωματικέ όσον αφορά τις παρατηρήσεις σου, όσοι ζήσαμε το στρατό της Κύπρου από πρώτο χέρι θα βεβαιώνουν ότι αυτά δε...
συμβαίνουν μόνο σε αξιωματικούς εξ Ελλάδος, αλλά και Κύπριους αξιωματικούς, αφού
η φύση του στρατού είναι τέτοια να υπάρχουν άτομα που διατάζουν και άλλα που εκτελούν, άλλοι να βάζουν ποινές κι άλλοι να
δέχονται τιμωρίες... Οπότε αυτό δεν είναι κάτι που αφορά γεωγραφική ή άλλη διαφορά!

2. Η αλήθεια είναι ότι οι μόνες χώρες στον κόσμο που στηρίζονται ακόμη στην παράδοση, τη θρησκεία και τη γλώσσα(!!!!) είναι η Ελλάδα και η Κύπρος και είναι οι μόνες χώρες που θέλουν να τις ελέγξουν οι δυνατοί. Με πόλεμο είναι αδύνατο!!! Άρα το μόνο που κάνουν (και φαίνεται ότι το καταφέρνουν) είναι να κτυπήσουν την κουλτούρα και τη γλώσσα!! Άρα η συμπεριφορά των "νεοκυπρίων" δεν είναι από μίσος απέναντι στους ελλαδίτες αλλά, όπως και στην Ελλάδα, είναι μια προσπάθεια να ελέγξουν ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ με δόλια μέσα!!!
Γι' αυτό και πολλά φρούτα της εποχής εμφανίστηκαν στην Κύπρο που μιλούν για Κυπριακό Έθνος, Κυπριακή παιδεία κλπ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ! Ο όρος Ελληνοκύπριος είναι αγγλικής επινόησης για να ευνοήσει τα άνομα σχέδια των Τούρκων (μέσω Των Τουρκοκυπρίων) να έχουν χέρι στο νησί! Ο Ραούφ Ντεκτάς κάποτε είπε τη μοναδική αλήθεια στην πολιτική του ζωή: κυπριακά είναι μόνο τα γαϊδούρια, οι άνθρωποι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και Τούρκοι. (το ξέρω θα ακούσω πολλά γι' αυτό αλλά η αλήθεια πληγώνει μερικούς - εξάλλου το είπε "Τουρκοκύπριος" ηγέτης όχι εγώ)

3. Επιτέλους πρέπει να καταλαβουμε πως οι όποιες διαφορές δεν είναι διαφορές αίματος, θρησκείας ή γλώσσας, αλλά νοοτροπίας του κάθε ανθρώπου. Στην Κύπρο οι οπαδοί του Αποελ ειναι εναντίον των οπαδών της Ομόνοιας, του Απόλλωνα εναντίον της Αελ, στην Ελλάδα οι Βάζελοι με του Γαυρους, οι Πασοκτσιδες με Νεοδημοκράτες κλπ...... Τι σημαίνει ότι αυτοί έχουν διαφορετικό έθνος ο καθένας;;; ποιος χωνευει κάποιο γείτονα που τον βλάπτει, ένα συγγενή κλπ... Επομένως ας μην μπερδεύουμε ανόμοια πράγματα. Ελληνικές ψυχές είμαστε όλοι και κάλο είναι να το συνειδητοποιήσουμε όσο είναι νωρίς αλλιώς χαθήκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάδα κουράγιο, Μάνα μας κουράγιο!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!