tromaktiko: Το σικέ παιχνίδι της επαναστατημένης πλατείας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Το σικέ παιχνίδι της επαναστατημένης πλατείας



Μην είστε ευκολόπιστοι και γραφικοί.
ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ !
Αν γίνει Δημοψήφισμα τότε θα έχουν τεθεί με τέτοιο τρόπο η ερώτηση ή οι ερωτήσεις... που το αποτέλεσμα του θα είναι 60 % ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. και περίπου 23% ΟΧΙ ή επιστροφή στη δραχμή.
Σας ξαναλέω ότι το παιγχνίδι είναι στημένο !
Θα βγει το ΠΑΣΟΚ να υπεραμυνθεί του ευρώ και εσείς πιστεύετε ότι η ΝΔ ή το ΛΑΟΣ θα πουν όχι στο ευρώ ;
Και τελικά όσοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΛΑΟΣ θα ψηφίσουν υπέρ του ευρώ από το φόβο μπας και χάσουν τα χρήματα τους όπως θα τους έχουν φοβίσει τα media και τα κόμματα !
Τελικά ΟΧΙ θα ψηφίσει το ΚΚΕ, Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, OI ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΤΡΟΤΙΣΚΙΣΤΕΣ και καποιοι ΑΛΛΟΙ που ΔΕΝ τους ΞΕΡΕΙ ουτε η ΜΑΝΑ τους, ενώ οι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ αλλά ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ -που πόσοι είναι- θα ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ τελικά στην ουσία ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Μωρέ πάτε καλά;
Έτσι Επαναστάσεις ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
Σας το έχω αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου περισσότερο λεπτομερειακώς.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί τα κόμματα στις πλατείες,η ΕΥΠ που γελάει μέχρι δακρύων όπως και οι ξένες μυστικές υπηρεσίες που παρακολουθούν το θέμα,ακόμα και οι σουβλατζολουκανικάδες της πλατείας καθώς και οι πακιστανοπωλητές που αυτές τις μέρες κάνουν "μαξιλαράκι" στα κέρδη τους που όταν τελειώσει θα ξεκινήσουν πάλι να πλένουν τζάμια στα φανάρια και να μας κλέβουν κατά το προσφιλές τους άθλημα ,αυτοί και άλλοι που έχουν μπει στη χώρα μας και την έχουν μετατρέψει σε Νοτιοευρωπαϊκό Πακιστάν.
Κινήσεις αντιπερισπασμού στο ΠΑΣΟΚ,κάνουν ότι είναι προβληματισμένοι αλλά τελικά θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο !

Οι μόνο που φωνάζουν είναι οι τεντζεροχτύπες , οι σφυριχτροφύσουλες και οι λεϊζεροεραστές ,όλοι τους αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι αλλά που κανένας δεν τους δίνει σημασία γιατί όλοι τελικά τους έχουν "χεσμένους".
Τι και αν χάσουν τα σπίτια τους,τι και αν μένουν άνεργοι !
Οι αγορές μετράνε,το κεφάλαιο και το χρήμα.
Όλα τα άλλα είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες !
Οι επαναστάσεις -σας το έχω πει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου - δεν γίνονται από χορτάτους αγανακτισμένους αλλά από πεινασμένους και εξαθλιωμένους πολίτες.
Από πολίτες που δεν έχουν λεφτά ούτε να αγοράσουν μία σφυρίχτρα του ενός (1) ευρώ.
Καταλάβετε το αυτό το απλό πραγματάκι.
Εγώ που σας τα λέω αυτά ήμουν 11 μέρες στη πλατεία Συντάγματος ,έκανα τον πράκτορα του εαυτού μου αποκλειστικά για τον εαυτό μου και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τελικά όλα αυτά είναι ένα πανηγυράκι.
Η Αττική έχει 5000000 πληθυσμό και αν κατέβηκαν την περασμένη Κυριακή 300000 κόσμου ,αποτελεί το 6% του συνολικού πληθυσμού.
Στη πολυκατοικία μας που έχει 17 διαμερίσματα μόνο δύο διαμερίσματα από τα 17 κατέβηκαν στη συγκέντρωση.Εγώ και άλλος ένας.
Για να γίνει ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΕΙΡΗΝΙΚΗ - φυσικά , χρειάζονταν να κατέβει 1.000.000 - 3.000.000 κόσμος, να γεμίσει η Συγγρού μέχρι το Ledra Marriot και όλη η Πατησίων μέχρι την Φωκίωνος Νέγρη.
Την Κυριακή που μας έρχεται θα δείτε πόσοι θα είναι όπως επίσης και θα δείτε αν είναι λιγότεροι από την περασμένη Κυριακή ανεξάρτητα πόσοι και όσοι υποστηρίζουν τη ποσότητα του κόσμου που υπήρχε στη μεγάλη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής.
Άλλοι λένε 100, άλλοι 200 ,άλλοι 300,άλλοι 400,άλλοι 500 χιλιάδες.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά !
Το μόνο καλό είναι ότι μερικοί ξύπνησαν αλλά δυστυχώς ελάχιστοι και αυτό γιατί επειδή κινδυνεύει το σάπιο και το κακό πολιτικό μας σύστημα που όταν όμως κινδυνεύει τότε όλα τα κόμματα της Βουλής το προασπίζουν για να μην χάσουν τα οφέλη !
Εδώ δεν είναι μόνο ένα κόμμα που πρέπει να πέσει.
Το ζητούμενο είναι να πέσει το σύστημα αλλά πως θα πέσει όταν όλα τα κόμματα συνεργάζονται άτυπα με επίσημους ή ανεπίσημους διαύλους επικοινωνίας ;
Σας είπα,το πολύ-πολύ να γίνει ένα στημένο δημοψηφισματάκι για να χρυσώσει το χάπι του όντως πονεμένου και πικραμένου κόσμου ή να γίνουν εκλογές για να βγει ο Σαμαράς και να συνεχίσει το έργο του ΠΑΣΟΚ ή ακόμα και οικουμενική ή προσωπικοτήτων που θα μας πουν ότι δεν γίνεται αλλιώς και άρα πρέπει να βαδίσουμε όλοι με τον γνωστό τρόπο.

Γνωρίζω ότι πολλοί έχετε αντιρρήσεις σε αυτά που γράφω και πιστεύω αλλά ας μας πείτε τι προτείνετε επί του προκειμένου εκτός από τις ευκαιριακές αυξήσεις των ποσοστών των αριστερών κομμάτων και άλλων σχηματισμών ,που προσδοκούν με αγωνία εκμεταλλευόμενοι την γενική πολιτική κατάσταση της χώρας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!