tromaktiko: "Ανάρμοστη" η συμπεριφορά του βουλευτή των Δημοκρατικών Άντονι Γουάινερ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

"Ανάρμοστη" η συμπεριφορά του βουλευτή των Δημοκρατικών Άντονι Γουάινερ



Η συμπεριφορά του Αμερικανού βουλευτή των Δημοκρατικών Άντονι Γουάινερ , ο οποίος ανήρτησε στο διαδίκτυο άσεμνες φωτογραφίες του ήταν "ανάρμοστη"...
και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τη χαρακτήρισε ως ανεπιθύμητη παραφορά, ανακοινώθηκε από το Λευκό Οίκο.

Ο 46χρονος παντρεμένος κ. Γουάινερ, βουλευτής της Νέας Υόρκης αψήφησε τις εκκλήσεις ηγετικών στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος να παραιτηθεί και δήλωσε την Κυριακή ότι θα υποβληθεί σε θεραπεία και θα ζητήσει γι αυτό μια άδεια απουσίας από τα καθήκοντά του.
"Ο πρόεδρος πιστεύει, όλοι πιστεύουμε ότι ήταν μια παραφορά" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ όταν ρωτήθηκε για τη θέση του προέδρου στο ζήτημα αυτό.

"Ο βουλευτής κ. Γουάινερ παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη, η ασυνειδησία του ήταν ανάρμοστη αλλά ο πρόεδρος εστιάζει στη δουλειά του: στο να κάνει την οικονομία να αναπτύσσεται συνεχώς, στο να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, και φυσικά στο να εγγυηθεί για την ασφάλεια και την προστασία του αμερικανικού λαού".

Η εμμονή του κ. Γουάινερ να μην παραιτηθεί έχει εξαγριώσει τους Δημοκρατικούς που εικάζουν ότι αυτή η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει πλήγμα στο Δημοκρατικό Κόμμα την στιγμή που επιζητά να ξανακερδίσει τον έλεγχο στη Βουλή των Αντιπροσώπων από τους Ρεπουμπλικάνους στις εκλογές του επόμενου έτους.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!