tromaktiko: Σοβαρή καταγγελία για σεκιουριτάδες και φύλακες που χτυπάνε τις κάρτες των υπαλλήλων στο Δημο Αθηναιων (ΠΟΔΑ)

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Σοβαρή καταγγελία για σεκιουριτάδες και φύλακες που χτυπάνε τις κάρτες των υπαλλήλων στο Δημο Αθηναιων (ΠΟΔΑ)



Σεκιουριτάδες και φύλακες χτυπάνε τις κάρτες του προσωπικού στον ΠΟΔΑ!
Κάποιοι φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα παρά τις δυσκολίες που περνάει η χώρα… Κάποιοι «δουλεύουν» εις βάρος μας θεωρώντας «εξυπνάδα» την εργασιακή συμπεριφορά τους… Παλιά μου τέχνη κόσκινο!
Συγκεκριμένα, στον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων (απλά ξεκινάω από εκεί μιας και σε όλες σχεδόν τις δημόσιες υπηρεσίες παρατηρείται αυτό το φαινόμενο) οι πρωινοί σεκιουριτάδες καθώς και οι φύλακες πέρα από τα καθήκοντά τους έχουν να φέρουν εις πέρας και ένα ακόμη έργο. Να χτυπήσουν τις κάρτες αρκετών έως και πολλών υπαλλήλων του ΠΟΔΑ! Ακόμα και αύριο το πρωί αν πάει κανείς θα διαπιστώσει πως οι κάρτες προσέλευσης πολλών υπαλλήλων είναι χτυπημένες ενώ αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου… Κάποιοι μάλιστα δεν πατάνε καν στο γραφείο τους! Αρκετές φορές μάλιστα οι κάρτες είναι χτυπημένες ακόμη και Σαββατοκύριακα ενώ οι υπάλληλοι βρίσκονται στα εξοχικά τους! Επίσης, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να είναι χτυπημένες οι κάρτες ατόμων που έχουν δηλώσει ασθένεια! Κάντε έναν έλεγχο εσείς οι αρμόδιοι και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές! Καιρός λοιπόν να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Ετοιμαστείτε για πολλές ακόμη καταγγελίες με ονοματεπώνυμο!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!